Inici » Notícies » Gran nit de circ a Sta. Magdalena
Actualitat

Gran nit de circ a Sta. Magdalena

38 seg

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena segueixen avançant a un ritme frenètic i ahir dilluns, 23 de juliol, se celebrava el segon dia de la patrona, el dedicat a la Inmaculada Concepció. Al migdia, després de la missa es realitzava la recepció a les associacions locals i ja a la vesprada, els veïns mostraven el seu fervor en la processó pels carrers de costum.

circ1 processo1 espectacle2 espectacle4 orxata1 circ2 circ3 espectacle1

Posteriorment, les Festeres i Festers 2018 s’encarregaven de repartir orxata en el pavelló poliesportiu, en honor de les persones majors del municipi i després el públic familiar va poder gaudir de l’espectacle de Javichu, ‘Buscando el equilibrio’, en el qual d’una forma divertida va mostrar al públic diferents espectacles d’equilibrisme.

A la nit, tot el protagonisme li’l va portar la Gran Gala del Circ, presentada per Magic Andreu. Davant un nombrós públic assistent a l’acte, van desfilar artistes com Noche, Wilbur, Alas Circo, Zangania, Eddy Eighty i Javichu.

 

Notícies relacionades

Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza una xarrada sobre la malaltia de l’Alzheimer

41 seg
Noticies

Ecovidrio i la Diputació de Castelló posen en marxa a Santa Magdalena el “Repte Mapamundi” per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre

1 min, 19 seg
Veure més notícies →