Inici » Notícies » Gran nit de circ a Sta. Magdalena
Actualitat

Gran nit de circ a Sta. Magdalena

38 seg

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena segueixen avançant a un ritme frenètic i ahir dilluns, 23 de juliol, se celebrava el segon dia de la patrona, el dedicat a la Inmaculada Concepció. Al migdia, després de la missa es realitzava la recepció a les associacions locals i ja a la vesprada, els veïns mostraven el seu fervor en la processó pels carrers de costum.

circ1 processo1 espectacle2 espectacle4 orxata1 circ2 circ3 espectacle1

Posteriorment, les Festeres i Festers 2018 s’encarregaven de repartir orxata en el pavelló poliesportiu, en honor de les persones majors del municipi i després el públic familiar va poder gaudir de l’espectacle de Javichu, ‘Buscando el equilibrio’, en el qual d’una forma divertida va mostrar al públic diferents espectacles d’equilibrisme.

A la nit, tot el protagonisme li’l va portar la Gran Gala del Circ, presentada per Magic Andreu. Davant un nombrós públic assistent a l’acte, van desfilar artistes com Noche, Wilbur, Alas Circo, Zangania, Eddy Eighty i Javichu.

 

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →