Inici » Notícies » I sortida Infantil de Fanalets de Meló d´Alger a Sta. Magdalena
Actualitat

I sortida Infantil de Fanalets de Meló d´Alger a Sta. Magdalena

33 seg

La delegació local de Sta. Magdalena de l’Associació de Lluita contra el Càncer organitza per a divendres que ve, 10 d’agost, la I sortida infantil de Fanalets de Meló d´Alger.

fanaletsmeloalger

L’acte s’iniciarà a les 21.30 hores en la plaça Espanya i els participants recorreran els carrers Alcalá, Ermita, Molí, Sant Bernat, Sant Vicent, Sta. Bàrbara, Molí i Pont, finalitzant la desfilada a la plaça Espanya, lloc en el qual la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer obsequiarà a tots els xiquets i xiquetes participants amb un xicotet detall.

Ana Baldrich, presidenta de la delegació local, explica que: “hem posat molta il·lusió en aquest xicotet acte, amb el qual tractem de recuperar una de les tradicions dels nostres avantpassats”. Els participants hauran de portar el seu Fanalet  prèviament decorat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →