Inici » Notícies » Iberdrola planta 15 carrasques en el paratge natural de Sant Vicent a Sta. Magdalena
Actualitat

Iberdrola planta 15 carrasques en el paratge natural de Sant Vicent a Sta. Magdalena

36 seg

carrasques3

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha visitat aquest matí als operaris de l’empresa subcontractada per Iberdrola, que estan plantant 15 exemplars de carrasques, arbres autòctons de la zona, en el paratge natural de l’ermita de Sant Vicent.

Segons ha detallat Bou, Iberdrola, “per qüestions de seguretat, va haver de retirar una sèrie de pins de l’ermita de Sant Vicent, que afectaven la línia de mitjana i alta tensió i ara a través d’una subcontracta ha procedit a plantar, en el seu lloc, un total de 15 carrasques, que sens dubte embelliran encara més aquest entorn natural”.

La zona de l’ermita de Sant Vicent, és un dels paratges naturals, amb més encant de Sta. Magdalena, i són nombroses les persones, que diàriament gaudeixen d’aquest entorn singular, que sobretot els caps de setmana registra un gran nombre de visitants, atrets per la bellesa d’aquest enclavament.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →