Inici » Notícies » Inaugurada la II Exposició Mans Artesanes en Sta. Magdalena
Actualitat

Inaugurada la II Exposició Mans Artesanes en Sta. Magdalena

58 seg

La Capella de Sta. Magdalena ha obert ja al públic la II Exposició Mans Artesanes, organitzada per la regidoria d’Agricultura i Ocupació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, en col·laboració amb diversos veïns de la localitat, amb l’objectiu de mostrar a veïns i visitants alguns dels oficis més representatius de la població, alguns dels quals han desaparegut amb el pas dels anys.

bous1 bous2 mans1 mans2 mans3 mans5 mansgrup orxata orxata1 orxata2 orxata3 paelles1

Enguany, com a novetat, destaca l’explicació i mostra d’alguns dels instruments que s’utilitzaven en la fàbrica de clim, una fàbrica que va donar treball a molts magdaleners. També hi ha aperos de llaurar antics, es mostra com es treballava el palmell per a fer tot tipus de cabassos o els elements propis dels apicultors, també els instruments de treball d’un barber o un espectacular carro antic, acompanyats de tot tipus d’estris relacionats amb el món del cavall, entre d´ altres. Al mateix temps, apareixen fotos de l’equip de futbol, que tenia Sta. Magdalena, així com una mostra d’alguns dels trofeus guanyats durant la seua singladura.

mans4

D’altra banda, ahir dimecres es va realitzar una orxatada per als veïns de la població, en homenatge a la gent gran i es va celebrar el Dia de la Paelles, que va estar animat per la Guaraná Street Band. A la vesprada, de nou els bous van ser els protagonistes d’una jornada, que es tancava amb un multitudinari sopar de pa i porta en el poliesportiu municipal.

paiporta

paiporta1

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →