Inici » Notícies » Instal·lat l’ascensor del Centre Social de Sta. Magdalena
Actualitat

Instal·lat l’ascensor del Centre Social de Sta. Magdalena

35 seg

 L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha adjudicat a l’empresa, COELBE les obres d’instal·lació i posada en funcionament de l’ascensor del Centre Social el cost del qual, 36.280 €  serà finançat íntegrament a través una subvenció de la Generalitat Valenciana.

  4D7B3BB7-1ACF-417A-BB15-3656DFB3C5DC

Aquesta subvenció s’emmarca dins de les ajudes de la Generalitat, destinades a finançar actuacions a realitzar pels municipis i entitats locals referides a facilitar l’accessibilitat a les cases consistorials i edificis públics, a través de l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha destacat la importànciaadaptar els nostres edificis i fer-los accessibles, gràcies a subvencions com aquesta del 100%, que són tan importants per als nostres pobles i per a la nostra gent, sobretot perquè permeten a qualsevol persona, indistintament de la seua mobilitat, l’accés a les infraestructures de les quals disposem en la nostra localitat”.

7A37BDD4-7A8A-4125-9A93-5175D42C8E5B

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →