Inici » Notícies » Ix a licitació l’última fase de l’Edifici Social de Santa Magdalena
Actualitat

Ix a licitació l’última fase de l’Edifici Social de Santa Magdalena

44 seg

A través la plataforma de contractació de l’Estat pot consultar-se tota la documentació per a la licitació de les obres

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, a través de la plataforma de contractació de l’Estat, el consistori ha tret a licitació les obres d’adequació i finalització de l’Edifici Social, l’última fase amb la qual es donarà per conclosos els treballs d’aquesta instal·lació. El preu de licitació és de 91.000 € IVA Inclòs.

Les empreses que estiguen interessades en la licitació d’aquests treballs hauran de presentar tota la documentación, de manera telemàtica, a través de la plataforma de contractació de l’Estat, finalitzant el termini de presentació el 15 de novembre de 2022.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena explica que “s´ha projectat l’adjudicació d’acabats de la planta segona, incloent la col·locació de paviment i finalització de les escales d’accés amb baranes, falsos sostres i col·locació de mampares divisòries de locals i fusteria de tota la planta i instal·lacions contra incendis, finalitzant d’aquesta manera la segona planta per a poder oferir els serveis a les associacions locals”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →