Inici » Notícies » Ixen a licitació els acabats per a l’habilitació de la planta baixa i primera de l’Edifici Social de Sta. Magdalena
Actualitat

Ixen a licitació els acabats per a l’habilitació de la planta baixa i primera de l’Edifici Social de Sta. Magdalena

38 seg

edificisocial1
L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha tret a licitació les obres d’acabat per a l’habilitació de la planta baixa i primera de l’Edifici Social, uns treballs que s’emmarquen dins del Pla Castelló 135-2 IFS de la Diputació de Castelló i que ascendeixen a més de 90.900 €.

Concretament s’han tret a licitació dos lots, un amb un pressupost de 65,359 €, que correspon a la pintura, revestiments continus, instal·lacions contra incendis, instal·lacions d’electricitat i il·luminació, seguretat-salut, gestió de residus i climatització i l’altre lot és de 18.493,51 € , que correspon a les instal·lacions de so, projecció i focus.

“Una vegada adjudicades aquestes obres i conclosos els treballs, l’Edifici Social estarà completament finalitzat pel que fa a la planta baixa i primera, la qual cosa per a l’Ajuntament representa una gran satisfacció, perquè a poc a poc anirem donant-li els usos, que li corresponen a aquest edifici i que milloraran la qualitat de vida dels nostres veïns”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →