Inici » Notícies » Juan Antonio Núñez guanya el Concurs per a la portada del Llibre de les Festes Patronals de Santa Magdalena
Actualitat

Juan Antonio Núñez guanya el Concurs per a la portada del Llibre de les Festes Patronals de Santa Magdalena

57 seg

Santa Magdalena ja té la portada del Llibre de les Festes Patronals, que es celebraran entre el 20 i el 28 de juliol, després que el dilluns es reunira el jurat del VII Concurs de la portada del Llibre de Festes.

L’il·lustrador benicarlando, Juan Antonio Núñez ha resultat guanyador del concurs amb una obra, en la qual apareixen diferents elements relacionats amb les festes, com la música de banda, dolçainers, les danses i bous. Tots aquests elements tenen també com a eix central el castell Polpís, emblema de la localitat. El segon premi ha sigut per a Joan Safont, mentre que el tercer premi és obra de Vicent Comes. A més, s’ha decidit atorgar un accèssit a Jordan Rubio Pegueroles.

El jurat del concurs l’han compost: Fernando Pacheco, consultor digital i dissenyador gràfic, Maite Baldrich, artista plàstica i professora de l’Escola d’Art de Santa Magdalena, Elena Cid, fotògrafa i Màster en Direcció de Màrqueting i Juan Carlos Palomo, regidor a l’Ajuntament de Santa Magdalena i alumne de l’Escola de Pintura de la localitat.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha destacat “l’alta participació, ja que s’han presentat un total de 20 treballs, tots ells amb molta personalitat i originalitat, que demostra l’interés que hi ha per les nostres Festes Patronals i la difusió que d’elles fem a través del llibre de festes i altres suports digitals”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →