Inici » Notícies » La Brigada Municipal posa a punt les instal·lacions educatives
Actualitat

La Brigada Municipal posa a punt les instal·lacions educatives

52 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través dels operaris de la Brigada Municipal, està duent a terme al llarg d’aquesta setmana, treballs de millora i posada a punt de totes les instal·lacions educatives amb les quals explica la població.

En aquest sentit, segons ha indicat l’alcalde, Sergio Bou, en el col·legi públic, Albert Selma, “s’ha procedit a l’esbrosse de tot el pati del centre, s’han arreglat les subjeccions dels gronxadors, de les porteries de futbol i de les canastres de bàsquet. Al mateix temps, està previst que al llarg de la jornada d’avui es duga a terme l’@repintar de la porta d’accés a la instal·lació”.

 

cole1516

D’altra banda, l’Escola Infantil i Ludoteca Municipal també ha sigut objecte de millora i durant aquests dies s’ha pintat el vestíbul principal i s’han assegurat portes i finestres. A més, s’ha posat a punt la bomba de calor.

“Es tracta de treballs de posada a punt, que si bé realitzem tots els anys, són molt necessaris, ja que totes les instal·lacions a causa del seu ús necessiten d’un manteniment”, ha explicat l’alcalde, Sergio Bou. El primer edil recorda que, dijous que ve tant el col·legi Albert Selma, com l’Escola Infantil donaran inici a les seues classes a partir de les 9 del matí.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →