Inici » Notícies » La Brigada Municipal posa a punt les instal·lacions educatives
Actualitat

La Brigada Municipal posa a punt les instal·lacions educatives

52 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través dels operaris de la Brigada Municipal, està duent a terme al llarg d’aquesta setmana, treballs de millora i posada a punt de totes les instal·lacions educatives amb les quals explica la població.

En aquest sentit, segons ha indicat l’alcalde, Sergio Bou, en el col·legi públic, Albert Selma, “s’ha procedit a l’esbrosse de tot el pati del centre, s’han arreglat les subjeccions dels gronxadors, de les porteries de futbol i de les canastres de bàsquet. Al mateix temps, està previst que al llarg de la jornada d’avui es duga a terme l’@repintar de la porta d’accés a la instal·lació”.

 

cole1516

D’altra banda, l’Escola Infantil i Ludoteca Municipal també ha sigut objecte de millora i durant aquests dies s’ha pintat el vestíbul principal i s’han assegurat portes i finestres. A més, s’ha posat a punt la bomba de calor.

“Es tracta de treballs de posada a punt, que si bé realitzem tots els anys, són molt necessaris, ja que totes les instal·lacions a causa del seu ús necessiten d’un manteniment”, ha explicat l’alcalde, Sergio Bou. El primer edil recorda que, dijous que ve tant el col·legi Albert Selma, com l’Escola Infantil donaran inici a les seues classes a partir de les 9 del matí.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Veure més notícies →