Inici » Notícies » La Brigada Municipal posa a punt les instal·lacions educatives
Actualitat

La Brigada Municipal posa a punt les instal·lacions educatives

52 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través dels operaris de la Brigada Municipal, està duent a terme al llarg d’aquesta setmana, treballs de millora i posada a punt de totes les instal·lacions educatives amb les quals explica la població.

En aquest sentit, segons ha indicat l’alcalde, Sergio Bou, en el col·legi públic, Albert Selma, “s’ha procedit a l’esbrosse de tot el pati del centre, s’han arreglat les subjeccions dels gronxadors, de les porteries de futbol i de les canastres de bàsquet. Al mateix temps, està previst que al llarg de la jornada d’avui es duga a terme l’@repintar de la porta d’accés a la instal·lació”.

 

cole1516

D’altra banda, l’Escola Infantil i Ludoteca Municipal també ha sigut objecte de millora i durant aquests dies s’ha pintat el vestíbul principal i s’han assegurat portes i finestres. A més, s’ha posat a punt la bomba de calor.

“Es tracta de treballs de posada a punt, que si bé realitzem tots els anys, són molt necessaris, ja que totes les instal·lacions a causa del seu ús necessiten d’un manteniment”, ha explicat l’alcalde, Sergio Bou. El primer edil recorda que, dijous que ve tant el col·legi Albert Selma, com l’Escola Infantil donaran inici a les seues classes a partir de les 9 del matí.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →