Inici » Notícies » La Comissió de Festes reparteix el Llibre de les Festes de Sta. Magdalena
Actualitat

La Comissió de Festes reparteix el Llibre de les Festes de Sta. Magdalena

55 seg

repartimentllibret

La regidoria de Festes, a través de la Comissió de festejos ja ha repartit el programa d’activitats de les pròximes Festes Patronals, un llibre en el qual a més s’arreplega la programació de les Festes de la Joventut, organitzades per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, i que es desenvoluparan aquest cap de setmana.

La portada del llibre està il·lustrada per Alfonso Pegueroles Marín, guanyador deI  I Concurs sobre la Portada del Llibre de Festes i en ella s’arrepleguen diferents moments de les festes en honor a María Magdalena i María Inmaculada.

Les Festes Patronals es desenvoluparan entre el 21 i el 31 de juliol i donaran el seu tret d’eixida amb l’acte de proclamació dels Festers i Festeres Infantils. En aquesta ocasió els màxims representants festius seran: Enma Ledoux, Gerard Lacruz, Carla Arribas, Martina Pla, Carlota Mangirón, Eric Burgos, Aitana Pozuelo, Vicent Lacruz, Laia Castell i Antoni Castell. El càrrec de mantenedora d’aquest acte ha recaigut en Mariló Bou Ayza, diplomada en Magisteri.

Les revetles populars, les exhibicions taurines, espectacles teatrals i sopars de pa i porta es conjugaran durant 10 dies amb la tradició d’aquests festejos, en els quals enguany destaca el concert de Quico El Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que actuaran el dijous, 28 de juliol, a les 22.30 hores i amb entrada gratuïta.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →