Inici » Notícies » La Comissió de Festes reparteix el Llibre de les Festes de Sta. Magdalena
Actualitat

La Comissió de Festes reparteix el Llibre de les Festes de Sta. Magdalena

55 seg

repartimentllibret

La regidoria de Festes, a través de la Comissió de festejos ja ha repartit el programa d’activitats de les pròximes Festes Patronals, un llibre en el qual a més s’arreplega la programació de les Festes de la Joventut, organitzades per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, i que es desenvoluparan aquest cap de setmana.

La portada del llibre està il·lustrada per Alfonso Pegueroles Marín, guanyador deI  I Concurs sobre la Portada del Llibre de Festes i en ella s’arrepleguen diferents moments de les festes en honor a María Magdalena i María Inmaculada.

Les Festes Patronals es desenvoluparan entre el 21 i el 31 de juliol i donaran el seu tret d’eixida amb l’acte de proclamació dels Festers i Festeres Infantils. En aquesta ocasió els màxims representants festius seran: Enma Ledoux, Gerard Lacruz, Carla Arribas, Martina Pla, Carlota Mangirón, Eric Burgos, Aitana Pozuelo, Vicent Lacruz, Laia Castell i Antoni Castell. El càrrec de mantenedora d’aquest acte ha recaigut en Mariló Bou Ayza, diplomada en Magisteri.

Les revetles populars, les exhibicions taurines, espectacles teatrals i sopars de pa i porta es conjugaran durant 10 dies amb la tradició d’aquests festejos, en els quals enguany destaca el concert de Quico El Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que actuaran el dijous, 28 de juliol, a les 22.30 hores i amb entrada gratuïta.

Notícies relacionades

Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Veure més notícies →