Inici » Notícies » La Comissió de Festes reparteix el Llibre de les Festes de Sta. Magdalena
Actualitat

La Comissió de Festes reparteix el Llibre de les Festes de Sta. Magdalena

55 seg

repartimentllibret

La regidoria de Festes, a través de la Comissió de festejos ja ha repartit el programa d’activitats de les pròximes Festes Patronals, un llibre en el qual a més s’arreplega la programació de les Festes de la Joventut, organitzades per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, i que es desenvoluparan aquest cap de setmana.

La portada del llibre està il·lustrada per Alfonso Pegueroles Marín, guanyador deI  I Concurs sobre la Portada del Llibre de Festes i en ella s’arrepleguen diferents moments de les festes en honor a María Magdalena i María Inmaculada.

Les Festes Patronals es desenvoluparan entre el 21 i el 31 de juliol i donaran el seu tret d’eixida amb l’acte de proclamació dels Festers i Festeres Infantils. En aquesta ocasió els màxims representants festius seran: Enma Ledoux, Gerard Lacruz, Carla Arribas, Martina Pla, Carlota Mangirón, Eric Burgos, Aitana Pozuelo, Vicent Lacruz, Laia Castell i Antoni Castell. El càrrec de mantenedora d’aquest acte ha recaigut en Mariló Bou Ayza, diplomada en Magisteri.

Les revetles populars, les exhibicions taurines, espectacles teatrals i sopars de pa i porta es conjugaran durant 10 dies amb la tradició d’aquests festejos, en els quals enguany destaca el concert de Quico El Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que actuaran el dijous, 28 de juliol, a les 22.30 hores i amb entrada gratuïta.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →