Inici » Notícies » La Comissió de Festes de Sta. Magdalena convoca el II Concurs per a la portada del Llibre de Festes
Actualitat

La Comissió de Festes de Sta. Magdalena convoca el II Concurs per a la portada del Llibre de Festes

49 seg

La Comissió de Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha obert el termini de presentació de treballs per a la segona edició del Concurs per a la portada del Llibre de les pròximes Festes Patronals, que se celebraran entre el 21 i el 30 de juliol de 2017.

portadallibret

El concurs està obert a totes les persones interessades a participar, la tècnica és lliure i el format de presentació DIN-A4. La temàtica ha de ser les Festes Patronals de Sta. Magdalena.

Des de la Comissió de Festes es recorda, que les obres hauran de presentar-se en un sobre tancat en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Sta. Magdalena i estaran signades en la part de darrere amb un pseudònim i acompanyades d’un sobre tancat amb el nom, adreça i telèfon de l’autor.

En el treball haurà de figurar el text: Festes Patronals 2017. Santa Magdalena de Pulpis. Del 21 al 30 de juliol.  El jurat d’aquest concurs estarà format per un membre de cadascuna de les associacions del municipi. El termini de recepció dels treballs finalitzarà el 12 de juny.

Hi haurà premi per als tres primers classificats i a més el primer tindrà l’honor d’il·lustrar la portada del Llibre de les Festes Patronals.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →