Inici » Notícies » La Confederació Hidrogràfica del Xúquer considera prioritària la canalització de la Rambla d’Alcalá al seu pas per Santa Magdalena
Actualitat

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer considera prioritària la canalització de la Rambla d’Alcalá al seu pas per Santa Magdalena

1 min, 10 seg

L’alcalde de Santa Magdalena es reuneix amb el president de la CHJ

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, es reunia ahir dijous, 18 de novembre amb el president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Miguel Polo, així com amb membres del seu equip, amb l’objectiu de conéixer de primera mà, en quin punt es troba el projecte de canalització i drenatge de la Rambla d’Alcalá, al seu pas per Santa Magdalena.

En aquest sentit, Bou va plantejar a Polo la problemàtica que es genera en la població en època de pluges torrencials. “Sempre que hi ha risc de fortes precipitacions, mirem amb preocupació la crescuda la rambla perquè no volem que es repetisquen els episodis de greus inundacions, que ja vam patir en 2003”, comenta Bou.

El president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer va explicar a l’alcalde de Santa Magdalena, que aquesta obra de drenatge figura entre les prioritàries del ministeri i de la pròpia CHJ, des del llit i fins a la seua desembocadura i que en el cas de Santa Magdalena suposa una inversió d’uns 1.7 milions d’euros.

Alcalde i president de la Confederació Hidrogràfica, d’altra banda, van estudiar l’obra a realitzar en Santa Magdalena, de manera que es puga compatibilitzar la defensa de la població contra grans avingudes amb el respecte cap al patrimoni cultural, així com la integració de la rambla en el paisatge fluvial.

Sergio Bou qualifica la reunió de “molt satisfactòria, ja que entre tots aconseguirem solucionar aquesta greu problemàtica de la nostra població amb el marge esquerre de la rambla d’Alcalá al seu pas pel nostre municipi”.En 3 o 4 mesos, des de la CHJ s’ha emplaçat a l’alcalde per a mantindre una nova reunió de treball.

Notícies relacionades

Noticies

Del 25 al 27 de maig el CEIP Albert Selma de Santa Magdalena programa les VII Jornades Culturals i Esportives

48 seg
Noticies

Santa Magdalena participa en la commemoració del 20é Aniversari del Parc Natural de la Serra d´Irta

1 min, 13 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de l’accessibilitat de l’Ajuntament

46 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres del perímetre del CEIP Albert Selma

36 seg
Noticies

Santa Magdalena prossegueix amb el tractament contra els mosquits

31 seg
Noticies

Prop de 200 ciclistes es donen cita en la Reunió de les Escoles Provincials de Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →