Inici » Notícies » La conselleria d’Agricultura concedeix més de 27.402 € per a la millora del camí a Peníscola
Actualitat

La conselleria d’Agricultura concedeix més de 27.402 € per a la millora del camí a Peníscola

36 seg

La conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha resolt concedir més de 27.402 € a l’Ajuntament de Sta. Magdalena per a la pavimentació del camí Peníscola, el vial paral·lel a l’autopista ap7. Uns treballs que ja s´han tret a licitación.

camiautopista

En aquest sentit, la Generalitat es farà càrrec del 80% de la inversió de pavimentar aquest camí, que en l’actualitat és de terra. Segons el projecte presentat pel departament tècnic de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, el pressupost de licitació és de 34.253,56€, dels quals la conselleria es farà càrrec de 27.402 € i l’Ajuntament de Sta. Magdalena assumirà els 6.850 € restants.

Sergio Bou, alcalde de *Sta. Magdalena, ha explicat que: “de moment asfaltarem el tram,  que va des del pont de l’autopista  ap7 fins a l’altura del cementeri municipal i la nostra intenció, en un futur, es arribar fins al límit amb el terme municipal de Peñíscola”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →