Inici » Notícies » La conselleria d’Educació concedeix 16.728 € a l’Agrupació Musical per a la segona fase de remodelació del seu local social
Actualitat

La conselleria d’Educació concedeix 16.728 € a l’Agrupació Musical per a la segona fase de remodelació del seu local social

36 seg

concert2

La Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha fet pública la resolució per la qual es concedeixen subvencions a les societats musicals de la Comunitat Valenciana per a realitzar obres de remodelació i construcció de locals socials.

En aquest sentit, a l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena se li ha concedit una subvenció de 16.728 €, que permetrà a l’entitat realitzar la segona fase de les obres necessàries per a homologar l’Escola de Música. Així, s’habilitarà una sala de recepció i diversos despatxos i aules per a la realització de classes d’instrument.

Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, afirma que: “estem molt satisfets perquè gràcies a aquesta ajuda, emprendrem la segona fase de les obres de remodelació del nostre local , que finalment ens permetrà homologar la nostra escola de música i incloure-la dins de la xarxa oficial de la Generalitat Valenciana”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →