Inici » Notícies » La conselleria d’Educació concedeix 16.728 € a l’Agrupació Musical per a la segona fase de remodelació del seu local social
Actualitat

La conselleria d’Educació concedeix 16.728 € a l’Agrupació Musical per a la segona fase de remodelació del seu local social

36 seg

concert2

La Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha fet pública la resolució per la qual es concedeixen subvencions a les societats musicals de la Comunitat Valenciana per a realitzar obres de remodelació i construcció de locals socials.

En aquest sentit, a l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena se li ha concedit una subvenció de 16.728 €, que permetrà a l’entitat realitzar la segona fase de les obres necessàries per a homologar l’Escola de Música. Així, s’habilitarà una sala de recepció i diversos despatxos i aules per a la realització de classes d’instrument.

Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, afirma que: “estem molt satisfets perquè gràcies a aquesta ajuda, emprendrem la segona fase de les obres de remodelació del nostre local , que finalment ens permetrà homologar la nostra escola de música i incloure-la dins de la xarxa oficial de la Generalitat Valenciana”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →