Inici » Notícies » La delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer informa dels serveis de l’entitat
Actualitat

La delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer informa dels serveis de l’entitat

1 min, 8 seg

El saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena acollia ahir, dimarts, 24 d’octubre, una xarrada informativa, organitzada per la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer, que va comptar amb una nombrosa participació per part dels veïns i veïnes de la localitat.

xerrada xerrada1

La psicòloga de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer de Castelló, Marta Bonet, acompanyada per la presidenta de la Junta Local, Ana Baldrich, així com altres membres de la delegació local, va ser l’encarregada de donar a conéixer els diferents serveis, que pretenen millorar la qualitat de vida, tant dels malalts de càncer com de les seues famílies.

Bonet va parlar dels serveis que l’Associació presta, tant a Benicarló i Vinaròs com a Castelló, i que pretenen donar cobertura a les principals necessitats dels malalts i les seues famílies i que se centren en: l’atenció psicològica i social, el suport a través del voluntariat i activitats lúdiques i d’acompanyament, així com l’allotjament per a malalts i les seues famílies. Al mateix temps, la psicòloga de l’entitat va parlar de la importància de la fundació de l’associació, que dedica els seus recursos a la investigació oncològica i dels tallers de formación, dirigits a la prevenció del càncer i que estan enfocats a públic infantil i adolescent.

Des de la delegació local, per part seua, van oferir tot el seu suport al públic assistent a la xarrada, perquè a través de la junta de Sta. Magdalena, puguen accedir i beneficiar-se de tots i quants serveis, totalment gratuïts, s’ofereixen als malalts de càncer i les seues famílies

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →