Inici » Notícies » La Diputació de Castelló concedeix més de 7.000 € a Sta. Magdalena per al manteniment de la Unitat de Respir
Actualitat

La Diputació de Castelló concedeix més de 7.000 € a Sta. Magdalena per al manteniment de la Unitat de Respir

1 min, 7 seg

espai2

L’Ajuntament de Sta. Magdalena serà de nou beneficiari, d’una subvenció de més de 7.000 €, de la Diputació de Castelló per al manteniment d’un servei bàsic i tan essencial com és la Unitat de Respir Familiar.

L’administració provincial ja ha comunicat al consistori magdalener la concessió d’aquesta ajuda, que permetrà a Sta. Magdalena continuar donant continuïtat a l´Espai Respir, un recurs que permet conciliar la vida laboral i familiar de molts veïns de Sta. Magdalena. De fet, en l’actualitat unes 20 persones utilitzen, diàriament, els serveis de l´Espai Respir.

Sta. Magdalena va ser una de les localitats pioneres a implantar aquest recurs, que està finançat, a través de la Diputació de Castelló, i en aquest últim any també a través del Pla EMCUJU de la Generalitat Valenciana. D’aquesta manera, l´Espai Respir és atés en l’actualitat per Núria Muñoz i Maribel Domingo, que dia a dia, i a través de diferents tècniques, ajuden a millorar l’autonomia personal dels usuaris d’aquesta unitat de respir, que serveix també per a conciliar la vida laboral i familiar de les persones que estan a càrrec d’aquests usuaris.

Aquest servei obri les seues portes els dilluns, dimecres i divendres de 15 a 17 hores i els dimarts i dijous d’11 a 13 hores, un temps en el qual es realitzen activitats enfocades, tant a la prevenció com a la rehabilitació d’habilitats d’autonomia personal i social.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena explica que: “es tracta d’un recurs que afavoreix no solament la conciliació de la vida laboral i la familiar, sinó que facilita la millora de l’autonomia de les persones majors dependents, desenvolupant les seues habilitats motores”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →