Inici » Notícies » La Diputació de Castelló concedeix més de 7.000 € a Sta. Magdalena per al manteniment de la Unitat de Respir
Actualitat

La Diputació de Castelló concedeix més de 7.000 € a Sta. Magdalena per al manteniment de la Unitat de Respir

1 min, 7 seg

espai2

L’Ajuntament de Sta. Magdalena serà de nou beneficiari, d’una subvenció de més de 7.000 €, de la Diputació de Castelló per al manteniment d’un servei bàsic i tan essencial com és la Unitat de Respir Familiar.

L’administració provincial ja ha comunicat al consistori magdalener la concessió d’aquesta ajuda, que permetrà a Sta. Magdalena continuar donant continuïtat a l´Espai Respir, un recurs que permet conciliar la vida laboral i familiar de molts veïns de Sta. Magdalena. De fet, en l’actualitat unes 20 persones utilitzen, diàriament, els serveis de l´Espai Respir.

Sta. Magdalena va ser una de les localitats pioneres a implantar aquest recurs, que està finançat, a través de la Diputació de Castelló, i en aquest últim any també a través del Pla EMCUJU de la Generalitat Valenciana. D’aquesta manera, l´Espai Respir és atés en l’actualitat per Núria Muñoz i Maribel Domingo, que dia a dia, i a través de diferents tècniques, ajuden a millorar l’autonomia personal dels usuaris d’aquesta unitat de respir, que serveix també per a conciliar la vida laboral i familiar de les persones que estan a càrrec d’aquests usuaris.

Aquest servei obri les seues portes els dilluns, dimecres i divendres de 15 a 17 hores i els dimarts i dijous d’11 a 13 hores, un temps en el qual es realitzen activitats enfocades, tant a la prevenció com a la rehabilitació d’habilitats d’autonomia personal i social.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena explica que: “es tracta d’un recurs que afavoreix no solament la conciliació de la vida laboral i la familiar, sinó que facilita la millora de l’autonomia de les persones majors dependents, desenvolupant les seues habilitats motores”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →