Inici » Notícies » La Diputació destinarà 75.000€ a la millora del Castell de Polpís de Sta. Magdalena
Actualitat

La Diputació destinarà 75.000€ a la millora del Castell de Polpís de Sta. Magdalena

1 min, 6 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou ha anunciat que la Diputació Provincial de Castelló té previst invertir 75.000 euros en nous treballs de consolidació del Castell de Polpís, la qual cosa suposa donar continuïtat a la reconstrucció del conjunt arquitectònic, que és propietat de l’organisme provincial. La inversió es tractarà en la pròxima sessió plenària de la Diputació i s’incorporarà per mitjà d’una modificació de crèdit.

IMG_6706 IMG_6707

El vicepresident Primer de la Diputació Provincial, Vicent Sales, ha visitat el castell juntament amb l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, per a comprovar les restes del castell, i conèixer el tipus de treball que s’ha de realitzar per a poder recuperar les estructures originals, així com altres tasques de posada en valor i difusió patrimonial, com la instal·lació de cartells indicatius i accions promocionals dins de la iniciativa “Territori Templer” de la Diputació Provincial, en aquest cas amb els romanents, que en tantes ocasions han sigut motiu de debat entre els diferents grups polítics en els plens de la Diputació.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha manifestat que: “estem molt satisfets que la Diputació Provincial, invertisca en el nostre municipi, tenint en compte les diverses reunions que hem mantingut, tant en la passada legislatura, on ja es van invertir 62.000€, com en aquesta, on vam poder visitar el Castell de Polpis amb el Vicepresident Vicent Sales, veient clarament la necessitat d’inversió per a la consolidació del nostre patrimoni, Bé d’Interès Cultural, el Castell de Polpís. Per tant molt contents i agraïts que aquesta siga una actuació prioritària per a la Diputació dins de les accions de conservació del patrimoni”

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →