Inici » Notícies » La Diputació destinarà 75.000€ a la millora del Castell de Polpís de Sta. Magdalena
Actualitat

La Diputació destinarà 75.000€ a la millora del Castell de Polpís de Sta. Magdalena

1 min, 6 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou ha anunciat que la Diputació Provincial de Castelló té previst invertir 75.000 euros en nous treballs de consolidació del Castell de Polpís, la qual cosa suposa donar continuïtat a la reconstrucció del conjunt arquitectònic, que és propietat de l’organisme provincial. La inversió es tractarà en la pròxima sessió plenària de la Diputació i s’incorporarà per mitjà d’una modificació de crèdit.

IMG_6706 IMG_6707

El vicepresident Primer de la Diputació Provincial, Vicent Sales, ha visitat el castell juntament amb l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, per a comprovar les restes del castell, i conèixer el tipus de treball que s’ha de realitzar per a poder recuperar les estructures originals, així com altres tasques de posada en valor i difusió patrimonial, com la instal·lació de cartells indicatius i accions promocionals dins de la iniciativa “Territori Templer” de la Diputació Provincial, en aquest cas amb els romanents, que en tantes ocasions han sigut motiu de debat entre els diferents grups polítics en els plens de la Diputació.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha manifestat que: “estem molt satisfets que la Diputació Provincial, invertisca en el nostre municipi, tenint en compte les diverses reunions que hem mantingut, tant en la passada legislatura, on ja es van invertir 62.000€, com en aquesta, on vam poder visitar el Castell de Polpis amb el Vicepresident Vicent Sales, veient clarament la necessitat d’inversió per a la consolidació del nostre patrimoni, Bé d’Interès Cultural, el Castell de Polpís. Per tant molt contents i agraïts que aquesta siga una actuació prioritària per a la Diputació dins de les accions de conservació del patrimoni”

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →