Inici » Notícies » La Diputació invertirà 69.000 € en la millora del Castell Polpís
Actualitat

La Diputació invertirà 69.000 € en la millora del Castell Polpís

49 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que la Diputació de Castelló ha aprovat el projecte bàsic i d’execució de les obres d’excavació, consolidació i posada en valor del Castell Polpís, amb un pressupost de 69.000 € i un període d’execució de tres mesos.

IMG_6706 IMG_6707

El projecte ha sigut redactat per l’arquitecte D. José Vicente Ferrer Casaña i l’Arquitecte Tècnic, D. Federico Del Campo Badenes, Cap de Secció de Supervisió de la Diputació Provincial de Castelló. El projecte està ara en exposició pública durant un període de 20 dies, des de la seua publicació en el BOP.

L’alcalde de Sta. Magdalena ha mostrat la seua satisfacció per l’aprovació del projecte, ja que “des de 2015 aquesta és la segona subvenció de la Diputació per a la millora del nostre Castell, que recordem és Bé d’Interès Cultural, la qual cosa suposa una inversió de prop de 140.000 €”. 

A més, Bou ha agraït “l’interès que el vicepresident, Vicent Sales, ha mostrat en el Castell, ja que ha sigut sensible a la necessitat de mantenir, consolidar i posar en valor aquest monument, que per als magdaleners, és la nostra senya d’identitat i que a més es troba situat en plena Serra d´Irta”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →