Inici » Notícies » La Diputació invertirà 69.000 € en la millora del Castell Polpís
Actualitat

La Diputació invertirà 69.000 € en la millora del Castell Polpís

49 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que la Diputació de Castelló ha aprovat el projecte bàsic i d’execució de les obres d’excavació, consolidació i posada en valor del Castell Polpís, amb un pressupost de 69.000 € i un període d’execució de tres mesos.

IMG_6706 IMG_6707

El projecte ha sigut redactat per l’arquitecte D. José Vicente Ferrer Casaña i l’Arquitecte Tècnic, D. Federico Del Campo Badenes, Cap de Secció de Supervisió de la Diputació Provincial de Castelló. El projecte està ara en exposició pública durant un període de 20 dies, des de la seua publicació en el BOP.

L’alcalde de Sta. Magdalena ha mostrat la seua satisfacció per l’aprovació del projecte, ja que “des de 2015 aquesta és la segona subvenció de la Diputació per a la millora del nostre Castell, que recordem és Bé d’Interès Cultural, la qual cosa suposa una inversió de prop de 140.000 €”. 

A més, Bou ha agraït “l’interès que el vicepresident, Vicent Sales, ha mostrat en el Castell, ja que ha sigut sensible a la necessitat de mantenir, consolidar i posar en valor aquest monument, que per als magdaleners, és la nostra senya d’identitat i que a més es troba situat en plena Serra d´Irta”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →