Inici » Notícies » La Diputació posa en marxa ajudes per a la creació d’empreses i per a la contractació de joves en municipis xicotets
Actualitat

La Diputació posa en marxa ajudes per a la creació d’empreses i per a la contractació de joves en municipis xicotets

59 seg

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat una sèrie d’ajudes encaminades a afrontar el repte demogràfic en els municipis de menor població de la província. Aquestes ajudes són per a la creació d’empreses i també per a la contractació de joves d’entre 16 i 29 anys.

Pel que fa a la contractació de joves, podran beneficiar-se les entitats ocupadores de naturalesa privada, incloses les persones treballadores autònomes amb centre de treball, situat a Santa Magdalena. Aquestes contractacions hauran de ser a jornada completa i els joves hauran d’estar inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i com a demandants d’ocupació en el moment de la formalització del contracte. Els contractes seran de caràcter indefinit, per un període mínim de 6 mesos i màxim de 12 mesos.

D’altra banda, la Diputació subvenciona la creació d’empreses en l’àmbit de la garantia juvenil. És per això, que els beneficiaris d’aquesta línia d’ajudes són joves d’entre 16 i 29 anys, empadronats en Santa Magdalena en el moment de realitzar la sol·licitud, que estiguen desocupats, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que no hagen cotitzat com a autònoms, en els 6 mesos anteriors a l’inici de l’activitat.

El període de sol·licitud per a totes dues ajudes finalitza el 23 de desembre i es pot obtindre més informació en la pàgina web de la Diputació www.dipcas.es o en els Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →