Inici » Notícies » La Diputació pressuposta 100.000 € per a l’Edifici Social de Sta. Magdalena
Actualitat

La Diputació pressuposta 100.000 € per a l’Edifici Social de Sta. Magdalena

1 min, 18 seg

La Diputació de Castelló i dins dels pressupostos per al 2017, aprovats recentment, ha consignat una partida de 100.000 € per a la finalització de les obres de l’Edifici Social polifuncional de Sta. Magdalena, tal com ha informat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou.

edifici1-1

“Per fi la Diputació participa en un conveni amb el nostre municipi i ho fa amb 100.000 €, que juntament amb els POIS 2017 i els recursos propis de l’Ajuntament, permetrà que el nostre Edifici Social o local polifuncional siga aviat una realitat”, ha explicat Bou.

L’Edifici Social de Sta. Magdalena, es troba situat en el carrer Alcalà i està cridat a ser “el punt de reunió d’associacions locals i per descomptat una infraestructura en la qual poder realitzar tot tipus d’actes, ja que disposarem d’un auditori amb 170 butaques”.

En la planta baixa de l’edifici se situa la zona de recepció, on hi haurà un xicotet servei de bar, al costat de l’auditori. “Aquest auditori suposarà tot un revulsiu, és un espai que necessitem urgentment”, ha explicat el primer edil magdalener.

En la primera planta, s’està construint una sala de reunions d’uns 120 m2 i una altra que albergarà l’arxiu municipal. A més, la Biblioteca ocuparà un espai de 210 m2, en els quals a més de la zona d’estudi i consulta de llibres, hi haurà un espai delimitat per als més xicotets, una Bebeteca.

L’edifici disposa d’una segona planta, amb 7 espais per a associacions locals, donant d’aquesta manera “resposta a les necessitats de molts col·lectius, que no compten amb un espai en el qual realitzar les seues reunions”, assegura l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou.

La instal·lació disposa també d’un gran magatzem subterrani, en el qual el consistori diposita tot tipus de material corresponent a la Brigada d’Obres i Serveis.

Bou afirma que “aquest conveni és molt important ja que es fa justícia a una necessitat històrica, que portem molts anys demandant els veïns i veïnes de Sta. Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →