Inici » Notícies » La Directora del Parc Natural de la Serra d´Irta presenta en Sta. Magdalena la memòria del 2016
Actualitat

La Directora del Parc Natural de la Serra d´Irta presenta en Sta. Magdalena la memòria del 2016

1 min, 10 seg

Plantegen la possibilitat de limitar l’entrada de vehicles per a evitar els danys sobre la flora autòctona

IMG_5696

La directora del Parc Natural de la Serra d´Irta, Aurora Querol, ha presentat en el saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, la memòria del parc de l’any 2016, en la qual destaquen els més de 111.106 visitants, sent els mesos de juliol i agost, els mesos en els quals el nombre de visites s’incrementa de forma notable.

IMG_5697

Querol ha explicat, que des de la direcció del parc s’estan plantejant la possibilitat de limitar l’accés al parc amb vehicles, ja que durant els mesos d’estiu es produeix un excés de vehicles a motor. “Aparquen on poden i açò està afectant sobretot a la flora, que queda en un estat lamentable”, ha explicat la directora, qui planteja la possibilitat de “limitar el pas de vehicles en un període concret, com l’estiu i en un horari establit, deixant pas als propietaris i vehicles de minusvàlids”. Aquesta proposta està, de moment, en l’aire i no seria aplicada aquest estiu ja que “hem de plantejar als ajuntaments afectats la possibilitat d’un transport alternatiu i públic, que isquera des de Alcossebre i Peníscola”.

IMG_5700

Entre les novetats de cara al 2017, la directora també ha explicat que volen millorar la gestió dels residus, ja que la brigada del parc, no està autoritzada a realitzar la retirada de les escombraries, la qual cosa en algunes ocasions provoca problemes de mala imatge en els bells paratges d´ Irta.

Des de la Junta Rectora volen, d’altra banda, recuperar dins d’enguany, les construccions que tinguen un interès històric i arquitectònic, com les casetes de volta, així com millorar la senyalització dels diferents punts d’interès d´Irta.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →