Inici » Notícies » La gastronomia i la indumentària tradicional es donen cita a Sta.  Magdalena
Actualitat

La gastronomia i la indumentària tradicional es donen cita a Sta.  Magdalena

40 seg

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena estan ja en el seu equador i ahir, dimecres les protagonistes van ser de nou les Colles, que van gaudir d’una jornada de germanor en el Dia de les Paelles. Unes 10 Colles van cuinar les seues respectives paelles, i després es van donar cita en el pavelló poliesportiu.

jubi2 mans1 mans2 mans3 mans4 paelles1 paelles2 vaques1 vaques2 jubi1

A la vesprada, les Festeres i Festers, acompanyats de l’alcalde i corporació municipal, van inaugurar l’exposició, ‘Mans Artesanes’, que enguany està dedicada a la indumentària tradicional i per a la qual s’ha comptat amb la col·laboració del Grup de Danses Magdaleneres, amb Rodolf Pazos, el seu professor, al capdavant.

 

La comitiva després es desplaçava al Casal Municipal, lloc en el qual van lliurar els premis dels Concursos de ‘Cinquet’ i Dòmino, organitzats per l’Associació de Jubilats. Al mateix temps, en la plaça de bous, tenia lloc una nova exhibició de bestiar boví. A la nit, en el poliesportiu se celebrava un sopar de ‘Tombet de Senglar’.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →