Inici » Notícies » La Generalitat aprova 35.868 € per a la contractació d’aturats a Sta. Magdalena
Actualitat

La Generalitat aprova 35.868 € per a la contractació d’aturats a Sta. Magdalena

48 seg

La conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, ja ha donat el vistiplau a la línia d’ajudes per al foment de la contractació en les corporacions locals, corresponents als programes EMCORP i EMCORD de l’any 2018. Concretament, l’Ajuntament de Sta. Magdalena rebrà un total de 35.868 €, que servirà per contractar a 4 persones, durant 6 mesos.

IMG_0631

Els programes EMCORP i EMCORD de la Generalitat, s’emmarquen dins del Pla Avalem Territori del Servei Valencià d’Ocupació i Formació 2016-2022 i tenen com a objectiu la contractació de persones, que estiguen inscrites com a demandants d’ocupació en el SERVEF. El programa EMCORP és para persones aturades de llarga durada, mentre que l´EMCORD va destinat a persones parades, d’almenys 30 anys d’edat.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “novament la Generalitat, atén les necessitats de l’administració local i dóna continuïtat als diferents plans d’ocupació, que ja vam iniciar l’any passat i que, sens dubte estan repercutint en una millora de la qualitat de vida dels veïns del municipi, ja que la gent que es contracta a través del SERVEF, ens ajuda a millorar els serveis que oferim als veïns i veïnes de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →