Inici » Notícies » La Generalitat aprova 35.868 € per a la contractació d’aturats a Sta. Magdalena
Actualitat

La Generalitat aprova 35.868 € per a la contractació d’aturats a Sta. Magdalena

48 seg

La conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, ja ha donat el vistiplau a la línia d’ajudes per al foment de la contractació en les corporacions locals, corresponents als programes EMCORP i EMCORD de l’any 2018. Concretament, l’Ajuntament de Sta. Magdalena rebrà un total de 35.868 €, que servirà per contractar a 4 persones, durant 6 mesos.

IMG_0631

Els programes EMCORP i EMCORD de la Generalitat, s’emmarquen dins del Pla Avalem Territori del Servei Valencià d’Ocupació i Formació 2016-2022 i tenen com a objectiu la contractació de persones, que estiguen inscrites com a demandants d’ocupació en el SERVEF. El programa EMCORP és para persones aturades de llarga durada, mentre que l´EMCORD va destinat a persones parades, d’almenys 30 anys d’edat.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “novament la Generalitat, atén les necessitats de l’administració local i dóna continuïtat als diferents plans d’ocupació, que ja vam iniciar l’any passat i que, sens dubte estan repercutint en una millora de la qualitat de vida dels veïns del municipi, ja que la gent que es contracta a través del SERVEF, ens ajuda a millorar els serveis que oferim als veïns i veïnes de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →