Inici » Notícies » La Generalitat aprova 35.868 € per a la contractació d’aturats a Sta. Magdalena
Actualitat

La Generalitat aprova 35.868 € per a la contractació d’aturats a Sta. Magdalena

48 seg

La conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, ja ha donat el vistiplau a la línia d’ajudes per al foment de la contractació en les corporacions locals, corresponents als programes EMCORP i EMCORD de l’any 2018. Concretament, l’Ajuntament de Sta. Magdalena rebrà un total de 35.868 €, que servirà per contractar a 4 persones, durant 6 mesos.

IMG_0631

Els programes EMCORP i EMCORD de la Generalitat, s’emmarquen dins del Pla Avalem Territori del Servei Valencià d’Ocupació i Formació 2016-2022 i tenen com a objectiu la contractació de persones, que estiguen inscrites com a demandants d’ocupació en el SERVEF. El programa EMCORP és para persones aturades de llarga durada, mentre que l´EMCORD va destinat a persones parades, d’almenys 30 anys d’edat.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “novament la Generalitat, atén les necessitats de l’administració local i dóna continuïtat als diferents plans d’ocupació, que ja vam iniciar l’any passat i que, sens dubte estan repercutint en una millora de la qualitat de vida dels veïns del municipi, ja que la gent que es contracta a través del SERVEF, ens ajuda a millorar els serveis que oferim als veïns i veïnes de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →