Inici » Notícies » La Generalitat concedeix 3.000 € a Santa Magdalena dins del Pla Conviure
Actualitat

La Generalitat concedeix 3.000 € a Santa Magdalena dins del Pla Conviure

1 min, 22 seg

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat ha resolt la concessió de subvencions per a la rehabilitació d’edificis i l’adequació de l’entorn construït en municipis mitjançant el Pla Conviure.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Santa Magdalena rebrà un total de 3.000 €, que es destinaran a la redacció de les fitxes per a l’elaboració de l’estratègia local de rehabilitació, renovació i ampliació del complex social i cultural municipal de la localitat.Les actuacions de rehabilitació, renovació i ampliació del complex social i cultural municipal de Santa Magdalena de Polpis seran les que resulten més urgents a realitzar en les edificacions d´aquest complex.

Consistiran en algunes actuacions de rehabilitació del pavelló multifuncional existent amb la finalitat de millorar la seua eficiència energètica, renovació d’algunes parts d’instal·lacions que presenten deficiències actualment, com són alguns canalons de les cobertes de les edificacions existents, etc.

Segons ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, “l’ampliació del complex social i cultural municipal consistirà en la construcció d’una edificació multifuncional en terrenys annexos als actuals, de manera que l´espai es veurà ampliat mantenint la unitat del conjunt i dotant-lo d’un espai on es puguen realizar, tant activitats esportives com unes altres de caràcter social i cultural.

El nou espai ensostrat a construir albergarà una pista de dimensions adequades per a la pràctica d’esports com el futbol sala i aprofitarà el desnivell existent en el terreny per a la creació d’unes graderies, que servisquen per a contemplar millor els partits o esdeveniments que es realitzen en la pista”.

Aquest espai, com ha assenyalat el primer edil magdalener, també comptarà amb un escenari amb accessos adaptats per a persones amb discapacitat, que servirà per a les activitats socials i culturals que es pretenen realitzar allí. Es construiran uns lavabos i vestuaris adaptats per al seu ús per persones amb discapacitat. Es projecta de manera que l’edifici puga ser utilitzat per persones amb mobilitat reduïda, en unes degudes condicions, afavorint la inclusivitat i l’accessibilitat universal.

Notícies relacionades

Noticies

Les obres de millora i ampliació del col·legi de Santa Magdalena avancen a bon ritme

36 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme a FITUR

1 min, 3 seg
Sin categoría

Els Quintos i Quintes 2022 cremen la foguera de Sant Antoni

31 seg
Noticies

Santa Magdalena triturarà les restes de poda dels terrenys de la zona del Parc Natural de la Serra d´Irta

35 seg
Noticies

La Generalitat concedeix 3.000 € a Santa Magdalena dins del Pla Conviure

1 min, 22 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores a la Ludoteca Municipal

49 seg
Veure més notícies →