Inici » Notícies » La Generalitat concedeix a l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena prop de 20.000 € per a remodelar la seua seu
Actualitat

La Generalitat concedeix a l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena prop de 20.000 € per a remodelar la seua seu

53 seg

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha anunciat, que ha concedit a l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena una subvenció de 19.981,12€ per a remodelar la seua seu social i escola de música.

audicio3

La Generalitat ha concedit a l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena el 80% del pressupost d’aquesta inversió, que servirà per a realitzar una remodelació integral. Vicent Pegueroles, president de l’entitat ha explicat que: “se substituirà tota la il·luminació per una altra de major eficiència energètica, se suprimiran totes les barreres arquitectòniques i es farà totalment accessible el local per a les persones amb mobilitat reduïda. Al mateix temps, es farà un bany adaptat i per descomptat millorarem tota l’acústica del local, amb els panells necessaris, tal com estableixen les disposicions de la Generalitat Valenciana, que regulen les Escoles de Música”. Aquestes millores sens dubte “redundaran en una millor habitabilitat i funcionalitat de l’ús del local”.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, per la seua part, ha mostrat la seua satisfacció, ja que “és una molt bona notícia per al municipi, que permetrà que gràcies a aquesta reforma, es puga disposar d’una escola de música d´acord a les necessitats de tots els veïns de Sta. Magdalena”. Les obres està previst que s’inicien en breu.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →