Inici » Notícies » La Generalitat concedeix a l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena prop de 20.000 € per a remodelar la seua seu
Actualitat

La Generalitat concedeix a l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena prop de 20.000 € per a remodelar la seua seu

53 seg

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha anunciat, que ha concedit a l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena una subvenció de 19.981,12€ per a remodelar la seua seu social i escola de música.

audicio3

La Generalitat ha concedit a l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena el 80% del pressupost d’aquesta inversió, que servirà per a realitzar una remodelació integral. Vicent Pegueroles, president de l’entitat ha explicat que: “se substituirà tota la il·luminació per una altra de major eficiència energètica, se suprimiran totes les barreres arquitectòniques i es farà totalment accessible el local per a les persones amb mobilitat reduïda. Al mateix temps, es farà un bany adaptat i per descomptat millorarem tota l’acústica del local, amb els panells necessaris, tal com estableixen les disposicions de la Generalitat Valenciana, que regulen les Escoles de Música”. Aquestes millores sens dubte “redundaran en una millor habitabilitat i funcionalitat de l’ús del local”.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, per la seua part, ha mostrat la seua satisfacció, ja que “és una molt bona notícia per al municipi, que permetrà que gràcies a aquesta reforma, es puga disposar d’una escola de música d´acord a les necessitats de tots els veïns de Sta. Magdalena”. Les obres està previst que s’inicien en breu.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →