Inici » Notícies » La Generalitat  concedeix a Sta. Magdalena 100.000 € per a la contractació de 10 persones
Actualitat

La Generalitat  concedeix a Sta. Magdalena 100.000 € per a la contractació de 10 persones

45 seg

Els contractats realitzaran tasques de neteja de cunetes i barrancs

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, anuncia que la Generalitat ja ha resolt la subvenció, a través de la qual, ha decidit concedir 100.000 euros per a la contractació d’un total de 10 persones, que durant 6 mesos treballaran dins de brigades forestals.

IMG_5248

Les persones contractades es dedicaran a la neteja i millora de rambles, tallafocs i llits, així com camins del Parc Natural de la Serra d´Irta.

En aquest sentit, Bou ha explicat que: “estem molt satisfets amb aquesta nova subvenció de la Generalitat, que ens permet,  sobretot als pobles més xicotets lluitar contra el despoblament, perquè sorgeixen noves oportunitats laborals, que a més ens permeten evitar, en la mesura que ens és possible, el risc d’incendis forestals, gràcies a aquest tipus de treballs de neteja”.

Bou, d’altra banda afig que: “és d’agrair que la Generalitat Valenciana crega en els pobles xicotets i en la gent que hem decidit fer el nostre projecte de vida en ells”.

Aquesta subvenció s’emmarca en el Programa d’Ocupació Pública per a realitzar actuacions en el mitjà natural en municipis d’interior.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →