Inici » Notícies » La Generalitat engega un pla de reforma de cuines i banys
Actualitat

La Generalitat engega un pla de reforma de cuines i banys

1 min, 4 seg

La Generalitat Valenciana ja ha publicat les bases de les subvencions  a les quals es podran acollir els propietaris o inquilins per a la reforma del seu habitatge habitual, per a actuacions sobre els elements privatius de la mateixa i dirigides a l’adequada conservació i millora dels recintes de cuina i banys, i a la millora de l’accessibilitat en tot l’habitatge.

renhata_2018_web_habitatge-val

S’entendran per actuacions de millora de les condicions d’habitabilitat a l’interior dels habitatges, i per tant seran objecte d’ajuda, aquelles actuacions dirigides a: reforma de les cambres humides (cuines i banys), amb la finalitat d’adequar-los a les condicions actuals d’habitabilitat, incloent, si és necessari, l’adaptació de les instal·lacions a la normativa vigent i la reforma de l’habitatge per a adaptar-la a les necessitats de persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda incloent l’ampliació dels espais de circulació de l’habitatge o el canvi de portes o la instal·lació de senyals acústics o lluminoses si escau.

L’edifici en el moment de la sol·licitud ha de tenir una antiguitat superior a 20 anys. No serà necessari complir aquesta condició en el cas d’actuacions d’adaptació de l’habitatge per a persones amb diversitat funcional amb un grau de discapacitat superior al 50 per 100.

Al mateix temps, l’habitatge haurà de destinar-se a residència habitual i permanent del seu propietari, inquilí o usufructuari. El que es considerarà acreditat en estar empadronat amb anterioritat a la sol·licitud de les ajudes.

Més informació en www.habitatge.gva.es, www.renhata.es i Serveis Territorials a Castelló, en l’avinguda del Mar 16 i Ajuntament de Sta. Magdalena, departament de Serveis Socials.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →