Inici » Notícies » La Generalitat engega un pla de reforma de cuines i banys
Actualitat

La Generalitat engega un pla de reforma de cuines i banys

1 min, 4 seg

La Generalitat Valenciana ja ha publicat les bases de les subvencions  a les quals es podran acollir els propietaris o inquilins per a la reforma del seu habitatge habitual, per a actuacions sobre els elements privatius de la mateixa i dirigides a l’adequada conservació i millora dels recintes de cuina i banys, i a la millora de l’accessibilitat en tot l’habitatge.

renhata_2018_web_habitatge-val

S’entendran per actuacions de millora de les condicions d’habitabilitat a l’interior dels habitatges, i per tant seran objecte d’ajuda, aquelles actuacions dirigides a: reforma de les cambres humides (cuines i banys), amb la finalitat d’adequar-los a les condicions actuals d’habitabilitat, incloent, si és necessari, l’adaptació de les instal·lacions a la normativa vigent i la reforma de l’habitatge per a adaptar-la a les necessitats de persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda incloent l’ampliació dels espais de circulació de l’habitatge o el canvi de portes o la instal·lació de senyals acústics o lluminoses si escau.

L’edifici en el moment de la sol·licitud ha de tenir una antiguitat superior a 20 anys. No serà necessari complir aquesta condició en el cas d’actuacions d’adaptació de l’habitatge per a persones amb diversitat funcional amb un grau de discapacitat superior al 50 per 100.

Al mateix temps, l’habitatge haurà de destinar-se a residència habitual i permanent del seu propietari, inquilí o usufructuari. El que es considerarà acreditat en estar empadronat amb anterioritat a la sol·licitud de les ajudes.

Més informació en www.habitatge.gva.es, www.renhata.es i Serveis Territorials a Castelló, en l’avinguda del Mar 16 i Ajuntament de Sta. Magdalena, departament de Serveis Socials.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →