Inici » Notícies » La Generalitat inverteix més de 214.498€ en la creació d’ocupació a Sta. Magdalena
Actualitat

La Generalitat inverteix més de 214.498€ en la creació d’ocupació a Sta. Magdalena

1 min, 22 seg

programesocupacio

La Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha possibilitat la creació d’un total de 18 llocs de treball a Sta. Magdalena, gràcies als diferents Programes d’Ocupació. D’aquesta manera ha invertit un total de 214.498,07 €, que “redunden en una millor qualitat dels serveis, que oferim a tots els veïns i veïnes de Sta. Magdalena, ja que totes les persones contractades estan destinades a cobrir diferents serveis, que són bàsics per a una població com la nostra”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, qui afirma que “avui dia, gràcies a la Generalitat, podem oferir una millor atenció al públic en el consistori, els més xicotets gaudeixen del servei de Ludoteca, els nostres majors disposen d’un servei d’atenció domiciliària més potent, la brigada de neteja fa un important treball per a mantindre en condicions òptimes els nostres carrers i la brigada forestal evita possibles situacions d’emergència”.

Així, en el programa EMCUJU, per a joves qualificats, menors de 30 anys, s’ha contractat una mestra i una tècnic sociosanitària, amb una subvenció de 36.348 €, mentre que en l´ EMPUJU, els llocs que s’han cobert són tres; un tècnic superior en educació infantil, un peó de neteja i un auxiliar administratiu. La subvenció d’aquest programa és de 32.418,30€. Tant l´EMCUJU com l´EMPUJU tenen una duració d’un any.

D’altra banda, el programa EMERGE ha possibilitat la creació d’una brigada forestal de 10 persones, que durant 6 mesos i mig, estan treballant en la neteja i desbrossament de camins, rambles i llits, per a previndre qualsevol tipus d’emergència. La Generalitat Valenciana en aquest cas ha invertit en aquest programa 109.863,04 €.

Al mateix temps, un altre dels programes, l´EMCORD, destinat a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga duració, ha servit per a ocupar a un peó de servei de neteja, durant 6 mesos i amb una subvenció de 17.863,29 €, mentre que gràcies als 18.005,44 € del programa EMCORP s’han contractat a dos auxiliars administratius, també durant un període de 6 mesos.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →