Inici » Notícies » La Generalitat posa en marxa el Bo Respir 2020
Actualitat

La Generalitat posa en marxa el Bo Respir 2020

1 min, 3 seg

La Generalitat Valenciana ha obert ja el termini per a poder sol·licitar el Bo Respir 2020, amb l’objectiu de finançar diferents modalitats d’estada de caràcter temporal o no permanent en residències de tercera edat quan, per necessitats que afecten les persones majors o els seus cuidadors familiars, les persones majors necessiten atenció en un centre especialitzat, que substituïsca les cures, que de manera habitual presten o reben en l’àmbit familiar.

En aquest sentit, s’estableixen tres modalitats de bo:

–     Bono mensual o bo verd, per a l’estada durant un mes en una residència de la tercera edat.

–     Bono respir de dies o bo blau, consistirà en 20 bons diaris, que podran ser consecutius o en dies agrupats.

–     Bono de cap de setmana o bo blanc, consistent en 12 bons, que podran ser gaudits en els caps de setmana, que trie l’interessat.

Els requisits que hauran de complir les persones sol·licitants són: tindre 65 anys o més en el moment de presentar la sol·licitud i haver cessat l’activitat laboral o professional per jubilació o incapacitat, persones de 55 anys o més diagnosticades amb la malaltia d’Alzheimer o altres demències, estar empadronat en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana, tindre la consideració de persones dependents i acreditar la necessitat social i econòmica d’acord amb els criteris establits.

Més informació i sol·licituds en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de febrer.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →