Inici » Notícies » La Generalitat posa en marxa el Pla Renhata de reforma de cuines, banys i accessibilitat
Actualitat

La Generalitat posa en marxa el Pla Renhata de reforma de cuines, banys i accessibilitat

1 min, 8 seg

planrenhata

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través del departament de Serveis Socials, informa que la Generalitat Valenciana ha posat en marxa el Pla Renhata per a la reforma de cuines i banys i per a adaptar l’habitatge a persones amb diversitat funcional. El termini de sol·licitud finalitza el 15 de maig de 2019 i es pot obtindre més informació en els Serveis Socials de l’Ajuntament de la localitat.

Aquestes subvencions van destinades als propietaris o inquilins per a la reforma del seu habitatge habitual, per a actuacions sobre els elements privatius de la mateixa i dirigides a l’adequada conservació i millora dels recintes de cuina i banys, i a la millora de l’accessibilitat en tot l’habitatge. L’habitatge objecte de la reforma, ha de ser residència habitual del seu propietari/a, inquilí/a o usufructuari/a i construïda amb anterioritat a 1999, excepte en cas de persones amb diversitat funcional amb un grau de discapacitat major al 50%.

Respecte a les condicions de la reforma; les obres hauran d’estar finalitzades abans d’efectuar la sol·licitud de l’ajuda. La data de finalització de les mateixes haurà d’estar entre el 2 de juliol de 2018 i el 15 de maig de 2019 i hauran d’haver-se iniciat amb posterioritat a l’1 de gener de 2018. La quantia de les ajudes és de: una subvenció bàsica del 5% del pressupost protegible de les obres amb un màxim de 600 €., per a tots els sol·licitants que complisquen els requisits i una subvenció addicional, en funció dels punts obtinguts en la baremació: entre un 25% – 35% del pressupost protegit amb quanties màximes entre 3.000-4.200 €.

La tramitació de tota la documentació serà a càrrec de l’empresa instal·ladora o encarregada de la realització de les obres.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →