Inici » Notícies » La Generalitat posa en marxa el Pla Renhata de reforma de cuines, banys i accessibilitat
Actualitat

La Generalitat posa en marxa el Pla Renhata de reforma de cuines, banys i accessibilitat

1 min, 8 seg

planrenhata

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través del departament de Serveis Socials, informa que la Generalitat Valenciana ha posat en marxa el Pla Renhata per a la reforma de cuines i banys i per a adaptar l’habitatge a persones amb diversitat funcional. El termini de sol·licitud finalitza el 15 de maig de 2019 i es pot obtindre més informació en els Serveis Socials de l’Ajuntament de la localitat.

Aquestes subvencions van destinades als propietaris o inquilins per a la reforma del seu habitatge habitual, per a actuacions sobre els elements privatius de la mateixa i dirigides a l’adequada conservació i millora dels recintes de cuina i banys, i a la millora de l’accessibilitat en tot l’habitatge. L’habitatge objecte de la reforma, ha de ser residència habitual del seu propietari/a, inquilí/a o usufructuari/a i construïda amb anterioritat a 1999, excepte en cas de persones amb diversitat funcional amb un grau de discapacitat major al 50%.

Respecte a les condicions de la reforma; les obres hauran d’estar finalitzades abans d’efectuar la sol·licitud de l’ajuda. La data de finalització de les mateixes haurà d’estar entre el 2 de juliol de 2018 i el 15 de maig de 2019 i hauran d’haver-se iniciat amb posterioritat a l’1 de gener de 2018. La quantia de les ajudes és de: una subvenció bàsica del 5% del pressupost protegible de les obres amb un màxim de 600 €., per a tots els sol·licitants que complisquen els requisits i una subvenció addicional, en funció dels punts obtinguts en la baremació: entre un 25% – 35% del pressupost protegit amb quanties màximes entre 3.000-4.200 €.

La tramitació de tota la documentació serà a càrrec de l’empresa instal·ladora o encarregada de la realització de les obres.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →