Inici » Notícies » La Generalitat pressuposta més de 415.000 € per a Sta. Magdalena
Actualitat

La Generalitat pressuposta més de 415.000 € per a Sta. Magdalena

45 seg

La Generalitat Valenciana ja ha donat a conèixer els pressupostos de 2018 i Sta. Magdalena té assignats 415.000 €, que es repartiran a través de dues inversions.

ajuntament

D’una banda, la conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha pressupostat 70.000 € per a la connexió del pou de la Canonja al nou dipòsit d’aigua, situat en la pedrera, mentre que d’altra banda, destinarà 345.000 € a la millora i condicionament del camí de La Salzadella.

De fet, avui mateix, ja apareix publicat en el Diari Oficial de la Generalitat l’anunci de licitació de les obres de millora del vial que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella.

Sergio Bou, alcalde de Sta, Magdalena, assegura que la inversió prevista per al nostre municipi “demostra l’important que és tenir un President de la Generalitat i uns consellers que escolten les demandes dels nostres pobles i de la nostra gent, sempre amb una sensibilitat especial per a fer realitat les necessitats històriques, que vertebren el nostre territori”.

I és que, Bou recorda que temes com “la millora del camí a la Salzadella estaven damunt de la taula des de fa molts anys”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma celebra el Dia internacional de les persones amb diversitat funcional

23 seg
Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Veure més notícies →