Inici » Notícies » La Generalitat publica les ajudes al lloguer pel Covid-19
Actualitat

La Generalitat publica les ajudes al lloguer pel Covid-19

44 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, la Generalitat Valenciana ha publicat una línia d’ajudes extraordinàries al lloguer per a les persones arrendatàries d’habitatge habitual que, com a conseqüència de l’impacte econòmic i social de la COVID-19, tinguen problemes transitoris per a atendre el pagament parcial o total de l’arrendament i es troben en situació de vulnerabilitat.

Les ajudes tenen un import global màxim estimat de 7,5 milions euros, sense perjudici de la seua possible ampliació amb fons procedents de l’Estat o de la Unió Europea.

La quantia de l’ajuda podrà aconseguir fins al 100% de la renda que conste en el contracte d’arrendament, fins a un import màxim de 650 euros al mes i per un període màxim de sis mesos, podent incloure’s com a primera mensualitat la corresponent al mes d’abril.

El termini de presentació de les sol·licituds comença avui dimarts 5 de maig i finalitzarà el 30 de juny i es poden presentar de manera telemàtica, a través del PROP o en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena, una vegada finalitze l’Estat d’Alarma.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →