Inici » Notícies » ‘La Història del soldat’ de l’Orquestra Lírica de Castelló arriba a Santa Magdalena aquest dissabte de la mà de la Diputació
Actualitat

‘La Història del soldat’ de l’Orquestra Lírica de Castelló arriba a Santa Magdalena aquest dissabte de la mà de la Diputació

1 min, 4 seg

El Circuit Provincial Cultural de la Diputació de Castelló arriba a Santa Magdalena i ho fa amb l’espectacle de l’Orquestra Lírica de Castelló, ‘Història del soldat’, que tindrà lloc aquest dissabte, 5 de novembre, a les 19h, a l’Auditori de la localitat.

L’Orquestra Lírica de Castelló va estrenar el 10 d’octubre de 2020 a Castelló la seua producció ‘La història del soldat’, teatre musical amb partitura de Stravinski. L’obra original, en forma de paràbola, va ser estrenada en 1918 per a poder ser representada per músics i actors ambulants. L’espectacle musical trau a escena l’orquestra de cambra, un narrador-actor, il·luminació i pantalla cinematogràfica, per a representar aquest conte popular rus.

La trama s’articula al voltant d’un soldat que en tornar de la I Guerra Mundial dona el seu violí al dimoni a canvi d’un llibre on es llig el futur. En aquesta nova producció la història del soldat ha sigut adaptada per Carlos Pascual, director artístic i musical del projecte, per a fer-la transcórrer en un poble de la comarca de la Plana al qual el soldat torna a casa després de la Guerra Civil espanyola i on el futur s’endevina a través d’una empresa discogràfica de vinils.

Es tracta d’una obra teatral per a tots els públics amb producció de km 0, pensada per a convidar a gaudir de la música i la cultura al públic de qualsevol edat d’una manera atractiva, amena i segura.

L’entrada a aquest espectacle és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament de l’Auditori Municipal de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Veure més notícies →