Inici » Notícies » La Ludoteca lliura els premis als joguets més creatius i originals
Actualitat

La Ludoteca lliura els premis als joguets més creatius i originals

35 seg

Els alumnes de la Ludoteca Municipal de Sta. Magdalena van celebrar ahir l’arribada del Nadal amb el recompte i posterior lliurament dels premis als guanyadors del concurs de fabricació de joguets, que s’havia engegat per part del centre.

premis1 PREMIS2

Així, en les tres categories establides i després del recompte de les 59 paperetes dipositades en l’urna, la guanyadora en la categoria d’1 a 3 anys ha sigut Emma Sospedra Galarza.  De 3 a 6 anys, Martí Vives Sospedra i Aitana Pegueroles Moya ha aconseguit el premi en la categoria de 6 a 12 anys.

Els tres xiquets han sigut obsequiats amb material escolar, mentre que tots els participants també han rebut un detall, en agraïment per la seua participació.

Des de la Ludoteca Municipal de Sta. Magdalena agraeixen a totes les famílies la seua implicació en aquest concurs, en el qual tots els joguets que s’han creat han sigut molt originals.

GUANYADORA

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →