Inici » Notícies » La Ludoteca Municipal i el CEIP Albert Selma reben la visita del Pare Noel i els seus elfos
Actualitat

La Ludoteca Municipal i el CEIP Albert Selma reben la visita del Pare Noel i els seus elfos

40 seg

L’Auditori de Santa Magdalena acollia ahir al matí la visita del Pare Noel i els seus elfos, que malgrat la gran faena, que tenen aquests dies, van trobar un lloc en la seua atapeïda agenda per a visitar a l’alumnat de la Ludoteca Municipal i del CEIP Albert Selma.L’alumnat de tots dos centres va gaudir d’un agradable matí, en companyia de Santa Claus i els seus ajudants, als quals els van agrair la seua presència amb una gran actuació musical.

Durant el Festival nadalenc, el Pare Noel va entregar els premis del Concurs de Postals de Nadal, que organitza l’Ajuntament. El primer premi va ser per a Eneko Bonet Medina, el dibuix del qual il·lustra la felicitació de Nadal de l’Ajuntament de la localitat. Hajar Ziani va aconseguir el segon premi i Irene Sales Ruiz el tercer.

L’acte va finalitzar amb el lliurament de regals a tot l’alumnat de la Ludoteca Municipal i del CEIP Albert Selma, finalitzant d’aquesta manera el seu primer trimestre del curs 2021/22.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →