Inici » Notícies » La música tradicional pren l’escenari a Sta. Magdalena
Actualitat

La música tradicional pren l’escenari a Sta. Magdalena

47 seg

Sta. Magdalena encara ja la recta final de les seues Festes Patronals i ho fa al ritme de la música tradicional. Després d’una fabulosa vesprada de bous, en el recinte taurí, el dijous, a la nit, li va tocar el torn a la música més tradicional, la de les nostres terres.

bous1 fartabelitres2

L’Associació Musical Fartabelitres, fundada a Benicarló, es va pujar a l’escenari del pavelló poliesportiu per a oferir un variat repertori per Jotes, Fandangos i seguidilles propis de localitats com Xert, Canet lo Roig, Benicarló o Peníscola. La cirereta la van posar al final de la seua actuació, on van oferir a tots els assistents la Jota de Quintos de Sta. Magdalena i la Jota de Pasqua i Seguidilles també de Sta. Magdalena, recuperades per aquest grup gràcies a la transmissió oral i molt especialment als veïns de la població, Manuel Aicart i Primitiva Cheto, que van ser obsequiats per l’Ajuntament de Sta. Magdalena amb una placa commemorativa per la seua important aportació.

fartabelitres3

La nit es tancava amb un altre grup de caràcter tradicional, la Romàntica del Saladar, que va oferir un gran espectacle  a tot el públic magdalener.

fartabelitres1

romantica

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →