Inici » Notícies » La piscina de Santa Magdalena obri les seues portes aquest dijous
Actualitat

La piscina de Santa Magdalena obri les seues portes aquest dijous

49 seg

Els operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Santa Magdalena estan ultimant tots els detalls de la posada a punt de la piscina municipal i des de fa un parell de setmanes han treballat, tant en la neteja i desinfecció de la instal·lació com en la reparació dels elements, que han sigut danyats. A més, i de cara a evitar la propagació de la Covid19, s’han instal·lat sensors de moviment a les dutxes perquè aquestes s’accionen automàticament, en lloc de fer-ho de manera manual com es feia fins a la data.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’informa que, dijous que ve, 24 de juny, obrirà ja les seues portes la piscina i ho farà en horari de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores i de 16.30 a 20.30h.

“Des de fa un parell de setmanes estem treballant perquè la piscina, òbriga les seues instal·lacions en les millors condicions, aprofitant que els més xicotets, finalitzen el dimecres el curs escolar”, afirma Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Bou recorda que hauran de complir-se totes les mesures sanitàries, que es marquen des de l’administració, en compliment del protocol Covid19, per a poder accedir al recinte i poder gaudir de les instal·lacions.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →