Inici » Notícies » La piscina de Santa Magdalena obri les seues portes aquest dijous
Actualitat

La piscina de Santa Magdalena obri les seues portes aquest dijous

49 seg

Els operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Santa Magdalena estan ultimant tots els detalls de la posada a punt de la piscina municipal i des de fa un parell de setmanes han treballat, tant en la neteja i desinfecció de la instal·lació com en la reparació dels elements, que han sigut danyats. A més, i de cara a evitar la propagació de la Covid19, s’han instal·lat sensors de moviment a les dutxes perquè aquestes s’accionen automàticament, en lloc de fer-ho de manera manual com es feia fins a la data.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’informa que, dijous que ve, 24 de juny, obrirà ja les seues portes la piscina i ho farà en horari de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores i de 16.30 a 20.30h.

“Des de fa un parell de setmanes estem treballant perquè la piscina, òbriga les seues instal·lacions en les millors condicions, aprofitant que els més xicotets, finalitzen el dimecres el curs escolar”, afirma Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Bou recorda que hauran de complir-se totes les mesures sanitàries, que es marquen des de l’administració, en compliment del protocol Covid19, per a poder accedir al recinte i poder gaudir de les instal·lacions.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →