Inici » Notícies » La piscina municipal llista per a la seua obertura
Actualitat

La piscina municipal llista per a la seua obertura

39 seg

Els operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Sta. Magdalena han estat treballant durant aquesta setmana en el condicionament, neteja i posada a punt de la piscina municipal, que obrirà les seues portes dimecres que ve, 21 de juny, una vegada finalitzat el curs escolar,  tal com és habitual.

piscina

La temporada s’inaugurarà el dimecres a les 10 hores  i la instal·lació romandrà oberta  durant tots els mesos de juny, juliol i agost, de dilluns a diumenge i de 10  a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que “com tots els anys, els nostres operaris s’han encarregat de netejar la piscina i de realitzar tasques de reposició de rajoles, perquè a partir del dimecres, els nostres banyistes puguen gaudir d’aquestes magnífiques instal·lacions”.

També el mateix dia de la seua obertura es donarà començament a les classes d’iniciació i perfeccionament de natació, impartides pel professor, Javi Mateu, amb les quals col·labora el consistori magdalenero.

 

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →