Inici » Notícies » La piscina municipal llista per a la seua obertura
Actualitat

La piscina municipal llista per a la seua obertura

39 seg

Els operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Sta. Magdalena han estat treballant durant aquesta setmana en el condicionament, neteja i posada a punt de la piscina municipal, que obrirà les seues portes dimecres que ve, 21 de juny, una vegada finalitzat el curs escolar,  tal com és habitual.

piscina

La temporada s’inaugurarà el dimecres a les 10 hores  i la instal·lació romandrà oberta  durant tots els mesos de juny, juliol i agost, de dilluns a diumenge i de 10  a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que “com tots els anys, els nostres operaris s’han encarregat de netejar la piscina i de realitzar tasques de reposició de rajoles, perquè a partir del dimecres, els nostres banyistes puguen gaudir d’aquestes magnífiques instal·lacions”.

També el mateix dia de la seua obertura es donarà començament a les classes d’iniciació i perfeccionament de natació, impartides pel professor, Javi Mateu, amb les quals col·labora el consistori magdalenero.

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →