Inici » Notícies » La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri de nou les seues portes
Actualitat

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri de nou les seues portes

1 min, 2 seg

Santa Magdalena ha entrat ja de ple en la ‘nova normalitat’ i ho ha fet amb la represa d’alguns dels serveis bàsics, que es presten en la localitat, tal com és el cas de la Unitat de Respir Familiar.

Des de dilluns passat, i una vegada finalitzat l’Estat d’Alarma, el consistori ha obert les portes de l´Espai Respir amb les condicions higièniques i sanitàries, que marquen tant el Govern com la Generalitat Valenciana. Així, per a mantindre la distància de seguretat de tots els usuaris i usuàries del servei, “hem decidit fer grups de màxim 7 persones, perquè puguen realitzar totes les activitats, que proposa la coordinadora, amb la distància de seguretat adequada”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Aquest servei, que serveix per a afavorir la conciliació de la vida laboral i la familiar, al mateix temps que suposa una millora de les aptituds psicomotrius dels seus usuaris i usuàries, s’havia vist interromput per la pandèmia. No obstant això, i a mesura que s’estava produint la desescalada, la coordinadora, Nuria Muñoz, ha tingut contacte a domicili amb totes les persones, que ho utilitzen, de manera que, no s’ha perdut durant aquest temps la relació entre usuaris i usuàries i coordinadora de la Unitat de Respir Familiar

L’horari, que des del departament de Serveis Socials s’ha establit per a l´Espai Respir és de dilluns a divendres de 15 a 17 hores i es reprenen totes les activitats, que de manera habitual es realitzaven abans del decret de l’Estat d’Alarma.

Notícies relacionades

Noticies

Les obres de l’Edifici Social de Santa Magdalena entren ja en la fase final

38 seg
Noticies

El Pacte Maestrat Litoral posarà en marxa el Certificat de Professionalitat de Jardineria i Restauració del Paisatge

1 min, 1 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la presentació del programa “Reconstruïm Pobles”

1 min, 4 seg
Noticies

Santa Magdalena contractarà a un oficial d’obra i un altre de manteniment durant tres mesos

29 seg
Noticies

Santa Magdalena tindrà un punt de càrrega de cotxes elèctrics

48 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 11.376 € del fons d’ajuda Covid-19 de la Diputació

42 seg
Veure més notícies →