Inici » Notícies » La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri de nou les seues portes
Actualitat

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri de nou les seues portes

1 min, 2 seg

Santa Magdalena ha entrat ja de ple en la ‘nova normalitat’ i ho ha fet amb la represa d’alguns dels serveis bàsics, que es presten en la localitat, tal com és el cas de la Unitat de Respir Familiar.

Des de dilluns passat, i una vegada finalitzat l’Estat d’Alarma, el consistori ha obert les portes de l´Espai Respir amb les condicions higièniques i sanitàries, que marquen tant el Govern com la Generalitat Valenciana. Així, per a mantindre la distància de seguretat de tots els usuaris i usuàries del servei, “hem decidit fer grups de màxim 7 persones, perquè puguen realitzar totes les activitats, que proposa la coordinadora, amb la distància de seguretat adequada”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Aquest servei, que serveix per a afavorir la conciliació de la vida laboral i la familiar, al mateix temps que suposa una millora de les aptituds psicomotrius dels seus usuaris i usuàries, s’havia vist interromput per la pandèmia. No obstant això, i a mesura que s’estava produint la desescalada, la coordinadora, Nuria Muñoz, ha tingut contacte a domicili amb totes les persones, que ho utilitzen, de manera que, no s’ha perdut durant aquest temps la relació entre usuaris i usuàries i coordinadora de la Unitat de Respir Familiar

L’horari, que des del departament de Serveis Socials s’ha establit per a l´Espai Respir és de dilluns a divendres de 15 a 17 hores i es reprenen totes les activitats, que de manera habitual es realitzaven abans del decret de l’Estat d’Alarma.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →