Inici » Notícies » La web de l’Ajuntament de Sta. Magdalena supera els 5.800 usuaris en 2018
Actualitat

La web de l’Ajuntament de Sta. Magdalena supera els 5.800 usuaris en 2018

1 min, 9 seg

WEB

Les noves tecnologies de la informació s’afermen a Sta. Magdalena i bona prova d’això són les dades que es resultants de les estadístiques, sobre el nombre de visites, tant a la pàgina web de l’ajuntament: www.santamagdalena.es, com les entrades a les diferents xarxes socials, en les quals l’Ajuntament de Sta. Magdalena té perfil institucional, tal com és el cas de Facebook, twitter i Instagram.

En el cas de la pàgina web de l’Ajuntament, durant el 2018 es van registrar prop de 5.900 visites, de les quals el 86,7% corresponen a nous usuaris, sent la segona quinzena del mes de juliol, l’època de l’any en la qual més visites registra la pàgina, coincidint amb la celebració de les Festes Patronals.

Pel que fa a xarxes socials, és Facebook la xarxa més utilitzada amb més de 1000 fans, destacant l’augment en més de 200 usuaris en l’últim trimestre de l’any 2018. D’aquests  més de 1000 fans, el 54% són dones i el 45% homes, mentre que la franja d’edat compresa entre els 35 i els 44 anys, és la que més segueix el perfil de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

xarxes

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “des del consistori sempre hem apostat per les noves tecnologies de la informació, amb un doble objectiu, d’una banda  ser més transparents  i pròxims a la ciutadania, acostant la gestió municipal i per un altre, explicant  totes les activitats i esdeveniments que realitzen les nostres associacions i entitats i que sens dubte són la nostra millor presentació com a poble”. Recentment, l’Ajuntament de Sta. Magdalena també ha obert compte d’Instagram i té ja 317 seguidors, que diàriament són informats de tot quant esdevé a la localitat.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →