Inici » Notícies » LABORA concedeix a Santa Magdalena més 54.394€ per a la contractació de persones desocupades
Actualitat

LABORA concedeix a Santa Magdalena més 54.394€ per a la contractació de persones desocupades

34 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació ja ha resolt les subvencions destinades a la contractació de persones desocupades, sol·licitades pel consistori per al 2021 i que ascendeixen a un total de 54.394 €. Així, el consistori magdalener és beneficiari d’una ajuda de 18.144 €, destinada a la contractació de persones desocupades, d’almenys 30 anys, per a la realització d’obres o serveis d’interés general (EMCORP) i una altra de 36.250 €, per a la contractació de persones desocupades per a la realització d’accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal (EMERGE).

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, afirma que: “un any més, l’Ajuntament es beneficiarà d’aquestes ajudes de la Generalitat, que ens permeten contractar població local desocupada, que ens facilita el poder continuar realitzant activitats i serveis, que sens dubte milloren la qualitat de vida de tota la població”.

Notícies relacionades

Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza una xarrada sobre la malaltia de l’Alzheimer

41 seg
Noticies

Ecovidrio i la Diputació de Castelló posen en marxa a Santa Magdalena el “Repte Mapamundi” per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre

1 min, 19 seg
Veure més notícies →