Inici » Notícies » Labora concedeix a Santa Magdalena més de 122.926 € per a la contractació de persones desocupades
Actualitat

Labora concedeix a Santa Magdalena més de 122.926 € per a la contractació de persones desocupades

1 min, 5 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena contractarà un total de 10 persones, a través dels programes EMDONA, EMERGE, EXPLUS i EMPUJU, que impulsa la conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana i que suposen una inversió total de més de 122.926 €.

En el cas d´EMPUJU, per a joves menors de 30 anys, l’Ajuntament ha contractat una persona que fa tasques administratives en el consistori i una monitora de temps lliure, les funcions de la qual seran les de donar cobertura a l’escola ‘matinera’ i a les activitats extraescolars del CEIP Alberto Selma. La conselleria d´Economia ha resolt concedir en EMPUJU 32.030 €.

D’altra banda, el programa EXPLUS ha permés la contractació d’una administrativa, per a millorar la gestió de les oficines de l’Ajuntament de la localitat, amb una inversió de 23.895 € per part de la Generalitat, mentre que a través d´EMDONA, el consistori realitzarà la contractació de dues mestres d’Educació Infantil, que seran les encarregades de coordinar tota l’activitat de la Ludoteca Municipal, així com les diferents activitats extraescolars. En aquest cas, la conselleria d’Economia ha resolt concedir a l’ajuntament magdalener 17.000 €.

Finalment, serà a través d´EMERGE quan es procedisca a la contractació d’un capatàs i 4 peons forestals, amb una subvenció concedida de 50.000 € i que s’incorporaran a les accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal en breu.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, valora “molt positivament la concessió d’aquestes subvencions, que permeten d’una banda contractar persones que es troben en situació d’atur, i per un altre millorar la qualitat dels serveis que des de l’ajuntament oferim a tota la població”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →