Inici » Notícies » Labora concedeix a Santa Magdalena més de 122.926 € per a la contractació de persones desocupades
Actualitat

Labora concedeix a Santa Magdalena més de 122.926 € per a la contractació de persones desocupades

1 min, 5 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena contractarà un total de 10 persones, a través dels programes EMDONA, EMERGE, EXPLUS i EMPUJU, que impulsa la conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana i que suposen una inversió total de més de 122.926 €.

En el cas d´EMPUJU, per a joves menors de 30 anys, l’Ajuntament ha contractat una persona que fa tasques administratives en el consistori i una monitora de temps lliure, les funcions de la qual seran les de donar cobertura a l’escola ‘matinera’ i a les activitats extraescolars del CEIP Alberto Selma. La conselleria d´Economia ha resolt concedir en EMPUJU 32.030 €.

D’altra banda, el programa EXPLUS ha permés la contractació d’una administrativa, per a millorar la gestió de les oficines de l’Ajuntament de la localitat, amb una inversió de 23.895 € per part de la Generalitat, mentre que a través d´EMDONA, el consistori realitzarà la contractació de dues mestres d’Educació Infantil, que seran les encarregades de coordinar tota l’activitat de la Ludoteca Municipal, així com les diferents activitats extraescolars. En aquest cas, la conselleria d’Economia ha resolt concedir a l’ajuntament magdalener 17.000 €.

Finalment, serà a través d´EMERGE quan es procedisca a la contractació d’un capatàs i 4 peons forestals, amb una subvenció concedida de 50.000 € i que s’incorporaran a les accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal en breu.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, valora “molt positivament la concessió d’aquestes subvencions, que permeten d’una banda contractar persones que es troben en situació d’atur, i per un altre millorar la qualitat dels serveis que des de l’ajuntament oferim a tota la població”.

Notícies relacionades

Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Noticies

Jornada de Portes Obertes en el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

30 seg
Veure més notícies →