Inici » Notícies » L’Agenda Valenciana antidespoblament instal·larà un caixer automàtic a Santa Magdalena
Actualitat

L’Agenda Valenciana antidespoblament instal·larà un caixer automàtic a Santa Magdalena

44 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena anuncia que, a través d’una resolució de la directora general de l’Agenda Valenciana antidespoblament de la Generalitat, s’ha aprovat la instal·lació d’un caixer automàtic en el municipi, per a donar solució als problemes d’exclusió financera, que ve patint la localitat.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “gràcies a la col·laboració entre administració local i Agenda antidespoblament, avui podem anunciar la posada en marxa d’aquest servei, tan necessari per a la nostra població”. De fet, segons apunta Bou, “des del mateix moment en què se’ns va comunicar per part de l’entitat financera que quedava en la població la seua intenció de retirar el caixer del qual disposàvem, ens vam posar en contacte amb la Generalitat, a través de l’Agenda antidespoblament, per a poder oferir una solució als nostres veïns i veïnes”.

L’entitat CaixaBank S.A és l’adjudicatària d’aquest servei, de manera que en breu s’instal·larà un caixer automàtic en la planta baixa de l’Edifici Social de Santa Magdalena, tal com ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →