Inici » Notícies » L’Agenda Valenciana antidespoblament instal·larà un caixer automàtic a Santa Magdalena
Actualitat

L’Agenda Valenciana antidespoblament instal·larà un caixer automàtic a Santa Magdalena

44 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena anuncia que, a través d’una resolució de la directora general de l’Agenda Valenciana antidespoblament de la Generalitat, s’ha aprovat la instal·lació d’un caixer automàtic en el municipi, per a donar solució als problemes d’exclusió financera, que ve patint la localitat.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “gràcies a la col·laboració entre administració local i Agenda antidespoblament, avui podem anunciar la posada en marxa d’aquest servei, tan necessari per a la nostra població”. De fet, segons apunta Bou, “des del mateix moment en què se’ns va comunicar per part de l’entitat financera que quedava en la població la seua intenció de retirar el caixer del qual disposàvem, ens vam posar en contacte amb la Generalitat, a través de l’Agenda antidespoblament, per a poder oferir una solució als nostres veïns i veïnes”.

L’entitat CaixaBank S.A és l’adjudicatària d’aquest servei, de manera que en breu s’instal·larà un caixer automàtic en la planta baixa de l’Edifici Social de Santa Magdalena, tal com ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →