Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Santa Magdalena participa en la XVII campanya de concerts de l´Institut Valencià de Cultura
Actualitat

L’Agrupació Musical de Santa Magdalena participa en la XVII campanya de concerts de l´Institut Valencià de Cultura

29 seg

Diumenge que ve, 4 d’octubre, l’Agrupació Musical de Santa Magdalena, dins de la XVII campanya de concerts de l´Institut Valencià de Cultura, oferirà una cercavila pel nucli urbà de la població.

L’acte s’iniciarà a les 19.30h i tindrà com a punt de partida la seu de l’Agrupació Musical de Santa Magdalena. Posteriorment, els músics magdaleners es desplaçaran per la població.

Aquesta cercavila s’emmarca dins de la campanya, que patrocina l´Institut Valencià de Cultura i que compta amb la participació de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT).

Notícies relacionades

Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza una xarrada sobre la malaltia de l’Alzheimer

41 seg
Noticies

Ecovidrio i la Diputació de Castelló posen en marxa a Santa Magdalena el “Repte Mapamundi” per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre

1 min, 19 seg
Veure més notícies →