Inici » Notícies » L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda
Actualitat

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg

L’Agrupació Musical Santa Magdalena celebrarà el dissabte, 19 de novembre, la festivitat de Santa Cecília, ocasió en la qual també festejarà els 40 anys de l’actual formació musical.

La programació festiva s’iniciarà amb la inauguració d’una exposició sobre la història de l’Agrupació Musical en la recepció de l’Edifici Social, que podrà visitar-se des del dimecres, 16 de novembre fins al divendres, dia 18, en horari de 9 a 13h i de 15 a 19h, mentre que el dissabte 19 de novembre, es podrà visitar a partir de les 19h.

A més de fotografies, es podran veure alguns instruments, partitures, uniformes, així com tot tipus d’objectes relacionats amb els 40 anys de la formació musical.

D’altra banda, el dissabte 19 de novembre, a les 18h, tindrà lloc la cercavila de recollida dels nous músics, mentre que a les 18.30h està prevista la celebració de la missa en honor de Santa Cecília.

Finalment, a les 20h i a l’Auditori Municipal es realitzarà el concert extraordinari de Santa Cecília, en el qual es posarà l’accent principalment als 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena.

Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació Musical Santa Magdalena, convida a “tota la població al fet que celebren amb tota la banda la festa de Santa Cecília, ja que enguany és molt especial, perquè celebrem els 40 anys d’existència de l’actual formació”.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →