Inici » Notícies » L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda
Actualitat

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg

L’Agrupació Musical Santa Magdalena celebrarà el dissabte, 19 de novembre, la festivitat de Santa Cecília, ocasió en la qual també festejarà els 40 anys de l’actual formació musical.

La programació festiva s’iniciarà amb la inauguració d’una exposició sobre la història de l’Agrupació Musical en la recepció de l’Edifici Social, que podrà visitar-se des del dimecres, 16 de novembre fins al divendres, dia 18, en horari de 9 a 13h i de 15 a 19h, mentre que el dissabte 19 de novembre, es podrà visitar a partir de les 19h.

A més de fotografies, es podran veure alguns instruments, partitures, uniformes, així com tot tipus d’objectes relacionats amb els 40 anys de la formació musical.

D’altra banda, el dissabte 19 de novembre, a les 18h, tindrà lloc la cercavila de recollida dels nous músics, mentre que a les 18.30h està prevista la celebració de la missa en honor de Santa Cecília.

Finalment, a les 20h i a l’Auditori Municipal es realitzarà el concert extraordinari de Santa Cecília, en el qual es posarà l’accent principalment als 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena.

Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació Musical Santa Magdalena, convida a “tota la població al fet que celebren amb tota la banda la festa de Santa Cecília, ja que enguany és molt especial, perquè celebrem els 40 anys d’existència de l’actual formació”.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →