Inici » Notícies » L’Agrupació Musical Santa Magdalena festejarà Santa Cecília el 18 de novembre
Actualitat

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festejarà Santa Cecília el 18 de novembre

39 seg

Santa Magdalena ja ho té tot llest per a la celebració de la festa de Santa Cecília, patrona dels músics, una jornada organitzada per l’Agrupació Musical Santa Magdalena. Així, el dissabte, 18 de novembre, és el dia triat per a realitzar diferents activitats commemoratives.

El programa s’iniciarà a les 18h amb una cercavila per la població, que servirà per a donar entrada a una nova clarinetista a l’Agrupació Musical. Irta Vives s’incorporarà oficialment com a músic a l’entitat que, dirigeix Sergio Tortajada Gómez i que presideix, Vicent Pegueroles. Posteriorment, a les 18.30h se celebrarà una missa a l’església parroquial i a les 19.30h tindrà lloc un concert extraordinari a l’Auditori Municipal de Santa Magdalena, que la seua temàtica està basada en diferents pel·lícules de Disney.

El president de l’Agrupació Musical convida a tota la població a festejar amb la seua entitat la festivitat de Santa Cecília, recordant que totes estes activitats estan obertes a tota la ciutadania.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →