Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Santa Magdalena participa en la XXVI Trobada comarcal de Bandes, a Benicarló
Actualitat

L’Agrupació Musical de Santa Magdalena participa en la XXVI Trobada comarcal de Bandes, a Benicarló

46 seg

trobada1

Santa Magdalena ha estat present en els actes programats en la XXVI Trobada comarcal de Bandes, que dissabte passat, 28 de setembre, se celebrava a Benicarló i en la qual van participar més de 700 músics, vinguts de diferents punts de la comarca.

Un any més, l’Agrupació Musical de Santa Magdalena, dirigida per Sergio Tortajada Gómez, va participar en aquest esdeveniment, que va recórrer part del centre de la ciutat i que va tindre el seu epicentre en la plaça Constitució, lloc en el qual la formació magdalenera interpretava el pasdoble, Armando Serra, de Pablo Sánchez Torrella.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou i el regidor de Festes a l’ajuntament de la localitat, Marcos Cervera, també assistien a aquest esdeveniment, al costat de representants polítics i musicals de tota la comarca del Baix Maestrat.

La XXVI Trobada finalitzava amb la interpretació conjunta, per part de totes les bandes, de l’himne de la Comunitat Valenciana, sota la batuta de Pablo Anglés Galindo, director de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, entitat amfitriona de l’esdeveniment.

L’any vinent serà Santa Magdalena de Polpís la localitat, que acollirà la Trobada de Bandes.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →