Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena fa tribut als millors cantants i grups de la història
Actualitat

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena fa tribut als millors cantants i grups de la història

49 seg

El cantant, Agustí Serrano, posa el fermall d’or a un espectacular concert

37594933_2021712514528215_3995650380896665600_n banda2 bamda3 banda1

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena aconseguia omplir per complet anit la plaça Espanya, en el seu tradicional concert de Festes. La formació musical, dirigida, per Sergio Tortajada Gómez, va delectar al públic present amb un tribut als millors cantants i grups de la història de la música. Carlos Santana, Frank Sinatra, Queen, Michael Jackson o Raphael, entre d´ altres, foren magníficament interpretats pels músics magdaleners. Ja en la segona part, el cantant vinarossenc, Agustí Serrano, acompanyava amb la seua veu a l’Agrupació Musical.

Durant el transcurs de la nit, es van lliurar els premis del III Concurs per a la portada del Llibre de Festes. Susana de la Peña rebia l’esment especial del jurat, el tercer premi va ser per a Andrea Guillamón i Andreu Santatecla, el segon per a Clara Bayarri i el primer premi fou para Miguel Expósito.

Finalitzat el concert, l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, va organitzar amb gran èxit la ‘Pool Party’ en la piscina municipal. Centenars de persones van gaudir d’una màgica nit, que és l’avantsala de l’inici de les Festes Patronals, que tindrà lloc aquesta nit.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →