Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena fa tribut als millors cantants i grups de la història
Actualitat

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena fa tribut als millors cantants i grups de la història

49 seg

El cantant, Agustí Serrano, posa el fermall d’or a un espectacular concert

37594933_2021712514528215_3995650380896665600_n banda2 bamda3 banda1

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena aconseguia omplir per complet anit la plaça Espanya, en el seu tradicional concert de Festes. La formació musical, dirigida, per Sergio Tortajada Gómez, va delectar al públic present amb un tribut als millors cantants i grups de la història de la música. Carlos Santana, Frank Sinatra, Queen, Michael Jackson o Raphael, entre d´ altres, foren magníficament interpretats pels músics magdaleners. Ja en la segona part, el cantant vinarossenc, Agustí Serrano, acompanyava amb la seua veu a l’Agrupació Musical.

Durant el transcurs de la nit, es van lliurar els premis del III Concurs per a la portada del Llibre de Festes. Susana de la Peña rebia l’esment especial del jurat, el tercer premi va ser per a Andrea Guillamón i Andreu Santatecla, el segon per a Clara Bayarri i el primer premi fou para Miguel Expósito.

Finalitzat el concert, l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, va organitzar amb gran èxit la ‘Pool Party’ en la piscina municipal. Centenars de persones van gaudir d’una màgica nit, que és l’avantsala de l’inici de les Festes Patronals, que tindrà lloc aquesta nit.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →