Inici » Notícies » L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena participa en l’Assemblea General de la FSMCV
Actualitat

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena participa en l’Assemblea General de la FSMCV

36 seg

Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena ha participat en l’Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana FSMCV, que s’ha celebrat a La Llosa de Ranes.

thumb_QNXB4451_1024

La finalitat d’aquesta trobada ha estat fer balanç de la gestió i de l’actuació econòmica de 2017. En aquest sentit, les Societats Musicals han ratificat la labor de la FSMCV i totes les votacions han estat aprovades amb entre un 90% i un 99% de vots a favor, especialment la declaració institucional amb un 99,5%, els pilars principals del qual seran els valors democràtics i integrar el moviment associatiu musical de la Comunitat Valenciana.

Les Societats Musicals han donat el vistiplau, amb el 99.55% dels vots a favor, a la modificació dels estatuts per permetre que entre les finalitats de la FSMCV estiga també la de negociar amb els sindicats un conveni col·lectiu per a les escoles de música.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →