Inici » Notícies » L’Ajuntament de Sta. Magdalena fa efectiu el pagament de la segona fase de Xarxa Llibres
Actualitat

L’Ajuntament de Sta. Magdalena fa efectiu el pagament de la segona fase de Xarxa Llibres

31 seg

img_6084

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, informa que el consistori ja ha fet efectiu el pagament de la segona fase de Xarxa Llibres, corresponent al curs 2015/16, després de la comprovació del material lliurat al CEIP Albert Selma, per part de les famílies del municipi.

En total, el consistori ha destinat 3.537 euros al pagament d’aquesta segona i última fase de Xarxa Llibres, del que s’han beneficiat 54 xiquets d’educació primària, secundària i formació professional.

“Aquestes són les polítiques que ajuden a la gent i nosaltres estem molt satisfets amb l’engegada del programa, Xarxa Llibres”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena. En aquest sentit, Bou assegura que “estem molt contents d’haver pogut col·laborar econòmicament per a fer més fàcil l’accés a l’educació”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →